• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale tu cisza i spokój - chyba laseczki spią albo się uczą- ale przecież jest weekend!!!

Chyba jedno i drugie cos mi sie wydaje:-) Ja za chwile swojego też zaganiam do wyrka bo coś za długo zasiedział się przed kompem, (w sumie ja też:szok: :-D )a robota czeka :-D:-D

Milutko mi się z Tobą pisało ;-)

reklama
hej dziewczyny kochane,
a ja spać coś nie mogę, chociaż nawet dobrze sie czuję, mąż dziś wziął sobie wolne i cały dzień spędzilismy razem, na łażeniu gdziekolwiek, jeżdżeniu i wogóle zajął mi cały dzien wiec nie miałam czasu popadać w depresje, kupiłam mój aniołkowy łańcuszek, bardzo mi pomaga, a mam pytanko, powiedzcie mi proszę jak bardzo krwawiłyscie? bo ja tylko ciut wczoraj, a dzis juz w zasadzie nic, czy to moze tak być? czy to normalne?, coś mnie tam leciutko pobolewa ale mysle że przesadziłam dziś ze spacerami:( jutro leżę i odpoczywam.
ściskam Was mocno wszystkie.
[*]
[*]
[*] światełka dla wszystkich aniołków
mama aniołka 21.01.10
[*]

iwonko zawsze sa inne wyjscia ;-) odnosnie mężów... ale o tym sama musisz zadecydowac :tak:

witam sie sobotnio

ja dzisiaj do roboty leze znow i urcze pozniej mam dwa tygodnie wolnego :baffled: co ja bede robila przez dwa tygodnie w domu :szok:
chyba wykupie calal welnew opolu i bede narabiala na szydelku :-D;-) a pozniej na allegro bede wystawiac bo nawetmoj dzieciaczek przyszly nie bedzie mial kiedy we wszystkim pochodzic :-)
najwazniejsze dla mnie jest t ze doktor mi powiedzial z emam szanse na donoszenie dzidziusia normlanie i jnie tak ze no ma pani ma tylko z podniesionym glosem alez oczywiscie ze pani ma :-)m i tez mi mowil ze kazda ciaza to osobne zdarzenie... juz sie nie moge doczekac mam do niego 16 lutego przyjsc na wywolanie okresu ale pojde 11 lutego :-) powiem mu ze 16 pracuje :-p

Syla ja krwawiłam tylko jeden dzień i to jeszcze tak bardzo słabiutko. A brzuch mnie bolał tylko momentami i tak naprawdę nie był to silny ból tylko takie małe pobolewanie. Więc jak najbardziej jest wszystko w porządku, co nie znaczy że masz zaraz latać i siaty dźwigać :-)
Cieszę się, że masz już swojego Aniołka.

Witam Was dziewczynki w sobotni ranek.

Tydzień się kończy i mam nadzieję że również smutne nastroje na naszym forum też się skończą

..nawet nie moge urodzic dziecka...co ze mnie za kobieta...zadna...staralam sie tak bardzo...

Aniolki - kochana wiem że wczoraj miałaś ciężki dzień , rozumiem to bo każda z nas to przeszła ale do cholery co Ty pleciesz !!! Ciąża nie jest wyznacznikiem kobiecości...a Ty musisz w końcu uwierzyć w siebie. Przecież lekarze nie postawili na Tobie tzw " krzyżyka" nie powiedzieli że nie możesz mieć dzieci ...a zresztą są też i takie kobiety które nigdy nie będę miały maluszków, czy one nie są kobietami ?? Albo dziewczynki tutaj na naszym forum - staraczki , które próbują na razie bez skutku ... one też nie są kobietami ?? Kochana jedneznas szybciejzachodzą w ciążę inne wolniej ale każda z nas doczeka się żywego cudu. Ja przez12 lat starałam się z byłym o dziecko - bezskutecznie, z moim obecnym partnerem - to już sama wiesz - pierwsza ciąża i poronienie, ale nigdy się nie poddałam , bo gdybym to zrobiła i wmówiła bym sobie że nie jestem kobietą i przestałabym walczyć - to teraz nie leżałabym na USG i nie płakała w rękaw ginowi gdy usłyszałam bicie serduszka mojego skarbu...

Przepraszam Cię i Was dziewczynki że tak polemizuje od samego rana , ale musimy byćtwarde, nikt nas nie może "zdeptać" i nie róbmy też tego samym sobie...

aniolki aga ma w 10000% racje... nie dajmy sie zwariowac... ja wiem co myslisz bo jak kiedys wspominalam, ze moj maz ma niby dziecko z inna to tez tak myslalam ze ona mu mogla urodzic dzieckoa ja nie... nie to tak nie moze byc bo ja mu tez urodze i to juz niedlugo ... kochana uszka do gory i do przodu ... jakbys nie byla kobieta to by ci cos dyndalo miedzy nogami ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry