• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Szanti, skoro norma na ten etap ciąży jest od 40, a Ty masz 167 to nic a nic się nie przejmuj! Bierz tą luteinę i skonsultuj co dalej z dobrym ginem.
U mnie przy 28 dniowym cyklu, właściwie do 32 dc test ciążowy ledwo co wychodził (taka kreska była, że bardziej jej się domyślałam, niż widziałam).

Syla, ja po zabiegu wcale nie plamiłam, ale za to po tygodniu po dłuższym spacerze trochę krwi się pokazało, i potem przez prawie dwa tygodnie miałam taki różowawy śluz. Więc nie zdziw się, jak teraz będzie sucho, a za parę dni zaczniesz plamić, bo tak może być.
Tylko pamiętaj, że jakby temperatura skoczyła to trzeba reagować, bo to może znaczyć, że coś złego się dzieje. Trzymaj się cieplutko

Dziewczyny mam nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie dobry dla nas wszystkich i że humorki się poprawią. Trzymam kciukasy, za te wszystkie, którym teraz @ się pojawiła, choć wcale a wcale jej już nie chciały.

reklama
Witaj JUST i jak samopoczucie ??
Poczułaś już maluszka ??
Samopoczucie OK, całe szczęście ucichło moje wczorajsze wkręcanie sobie wszystkich nieszcześć tego świata.
A maluszek nadal jest leniwy i nic a nic nie chce się wykazać ;-) ale według środowej wizyty tak może być jeszcze z tydzień lub dwa. Widać taka moja "uroda". Z resztą jak ginka mówiła, że się orientacyjnie liczy, że od poczucia ruchów zostaje jeszcze 4,5 miesiąca ciązy, to mi wychodzi, że dopiero na koniec miesiąca powinnam poczuć, żeby termin na 15.06 utrzymać ;-)
a co tam u Ciebie?

Witam sobotnio:-)
Dzis ladnie pospalam...Mala budzila sie tylko na jedzonko i zaraz zasypiala:-)
Nie wiem czy Wam pisalam,ale ostatnio jak byla polozna to mala wazyla 4,250:-)
Pozniej jak znajde czas wstawie aktualne zdjatka.

Ps.Aniolki co to za mysli...?Prosze wez sie w garsc i postaraj sie myslec pozytywnie bo wiem,ze warto.
Milego dnia

zerknijcie sobie na liste naszych skarbow :-) macie dowody ze sie udaje.. poszukalam kilka dziewczyn ktore kojarzylam ze tutaj byly ale po porodzie zniknely i do nich napisalam i sie dopisuja :-)

w ogle to witam was
ja juz wrocilam z rybnika z wpisem z rachunkowosci i mam egzamin z glowy :-D bo wpisala mi ocene z zaliczenia cwiczen do egzaminu hihi.......;;;;/// (te kropki napisał klakier) i legnal se na biurku :-)

jutro mam egzamin i zaliczenie z rachunkowosci wiec ide sie znowu uczyc i mam wrazenie ze nic nie pamietam....

papa

aniolki zerknij na nasza liste a buzia ci sie usmiechnie

Just moja Mama jak była w ciąży z moją siostrą to mówi, że ta małpa w ogóle nie chciała się ruszać, a jak już się z łaską poruszyła to było to takie delikatne jak dotknięcie piórka.
I Magda faktycznie była spokojna jako niemowlak, dopiero jak zaczełą chodzić to pokazała na co ją stać :-D

Agnieszka to dobrze, że mała dała pospać i super, że waga idzie w górę. Jak najbardziej prosimy o fotki :-)

Missiiss dzisiaj zabieram od Mamy szydełko - zobaczymy zobaczymy co z tego będzie :baffled:

Aga będziesz w końcu odpoczywać czy dzisiaj też pracujesz?

Agnieszka, super, że Mała trochę sporządniała i daje Ci się wyspać, może sama się zmęczyła tymi swoimi nocnymi wyczynami. I już duża kluseczka z niej :-) czekamy na foty

Pati, to super, że wpis masz z głowy i powodzenia jutro :-)

Aga, póki co daję szansę dzieciakowi, żeby bez dopalaczy ruszyło się w końcu ;-)

ja juz wrocilam z rybnika z wpisem z rachunkowosci i mam egzamin z glowy :-D bo wpisala mi ocene z zaliczenia cwiczen do egzaminu hihi.......;;;;/// (te kropki napisał klakier) i legnal se na biurku :-)

jutro mam egzamin i zaliczenie z rachunkowosci wiec ide sie znowu uczyc i mam wrazenie ze nic nie pamietam...

To w końcu masz tą rachunkowość zaliczoną czy piszesz jutro? :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry