Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak Iwona musimy czekać ale... dlaczego tak długo.
Ja tez dzisiaj jestem taka nijaka. I to pewnie dlatego, że @ przyszła:-(. a na dodatek o pare dni za wczesnie. I znowu ten cykl był krótszy niz ten poprzedni. Wszystko mi sie roz...waliło.
Dziewczyny czy któraś z Was miała do czynienia z testami owulacyjnymi?. Matko ja juz nie wiem co myślec.

Dziewczyny ja trzymam za Was kciuki w tych Waszych staraniach. Ja nigdy nie miałam problemu z zajściem w ciążę. Po pierwszej stracie mój m. potrzebował troszkę więcej czasu niż ja, ale kiedy pewnego razu powiedział to zabieramy się za dziecko, to kolejna @ już nie przyszła. Tak samo było w pierwszym przypadku. Lekarz powiedział, że jesteśmy doskonalenie zgrani, bo zapada decyzja i skutek jest. Nie wiem co to testy owulacyjne, nawet nie potrafiłabym ich obsłużyć
Chciałabym oddać Wam troszkę tej mojej perfekcji zajścia w ciążę. Moim zmartwieniem jest doniesienie, ale mam nadzieję i modlę się aby mi się udało.
Mój P. nie jest jeszcze gotowy... Mimo że ja pradgnę dziecka. Tak to już jest, mogę jedynie pozazdrościć tym, które własnie się starają. Ale wierzę, że przyjdzie i moja chwila:-) Albo jest jeszcze jedno wyjście, tak jak wspomnialam wczoraj (chyba) Przycinę z całych sił udami mojego P. przed ,,zalaniem formy" ot co