Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlaczego nie poszłaś na narkozę i nie zrobiłaś wszystkiego za jednym razem?Hej dziewczynki!
Ja wróciłam od dentysty..ale dzis chyba nie bedzie tak rozowo jak ostatnio..to bl korzen, wec musiała trochę tam "pogrzebac" zeby wszystko wyjac, a teraz juz boli i chyba bedzie jeszcze gorzej
Dziewczyny przepraszam ze nie kazdej odpisalam, ale musze sie polozyc, bo dziura po zebie boli...lodem przykladam jest lepiej!
Milego wieczorku
I jak tam nauka hiszpańskiego? ;-) Ja też się uczę od 2,5 roku po to aby się móc porozumieć z rodziną męża. Teraz już mogę sobie śmiało z teściową rozmawiaćNadal czeka na mnie mój referat i nauka do egzaminu z hiszpańskiego![]()
Biorę jednak jeszcze raz w tygodniu prywatne lekcje, bo inaczej trudno się samemu zmotywować do nauki. W dodatku moja nauczycielka też właśnie odkryła, że jest w ciąży
Starali się dosyć długo i nic im nie wychodziło, a jak sobie odpuściła aby oczyścić organizm po lekach na gruźlicę (które jak się okazało zupełnie niepotrzebnie jej przepisano) to zaraz zaszła w ciążę :-)
)
Przypomina mi moją ;-)Też myślałam czy sobie czegoś takiego nie kupić, ale pomyślałam, że wtedy jak tylko nie będę mogła znaleźć serduszka to będę się stresować. Poza tym, jeśliby się okazało, że któregoś dnia nie ma bicia serduszka to i tak jest już za późno na to, aby pomóc maleństwu. Jednak w przypadku gdy się codziennie słyszy ładne bicie serca to na pewno jest się spokojniejszym.Zastanawiam sie nad detektorem pan dr na usg powiedział że moim przypadku można kupić. Bo przynajmniej nie bede sie tak stresować, nawet jak nie usłysze serduszka to słychać jak dzidzia sie wierci. Nie wiem sama
No to teraz wiem co niedługo sobie zrobię do jedzenia :-)Lecę do kuchni wstawić ryż. Naszła mnie taka ochota, że poprosiłam M, by kupił śmietanę. Zaraz się napcham jak bąk ryżem ze śmietaną i cukrem :-)