Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez obstawiałam Mateusza,ale mój D sie uparł na Tomasza albo Michała,a Michał strasznie źle mi sie kojarzy, wiec ustalilismy,ze zostanie Tomaszek, Tomus, Tomi o! fajnie brzmi :-) Tomcio paluszek i już![]()

.
.Michał ładnie to z kolei mój młodszy brat
no i najstarszy Romek tez ładnie.A u mnie jak byłyby chłopiec to były Rysiu.Czesc Wojtus ładne imię
Mojemu T się podoba Aleksander Alexmnie nie za bardzo.
Więc narazie mykam z kompa i oddaje go w ręce mojego Kacperka mam nadzieje ze mi nie rozniesie kompa

Karolcia - kolejny krok do przodu - super!!! A wyniki szybciutko masz, ja czekałam około 3 dniCześc skarby.....
no i kto się zebrał z samego rana i pojechał upuścić sobie troszkę krwi???
JA! Dziś zrobiłam toxoplasmoze, cytomegalie i różyczkę...wszystko w 2 klasach....i jestem znowu z siebie dumna....wyniki jutro!!!
Nawet nie tak źle za wszystko zapłaciłam 120 zł....więc mam w dupie skierowania!
Nie wiem jak Wy, ale ja po czymś takim czuje sie wspaniale....kolejny krok do przodu....byle wyniki były dobre....ale wierzę, że będą...!
Dobrze, że tak działasz!!!! I mam nadzieję, że i te wyniki będę w porząsiu....
Powiem Ci tak.....nigdy na usg nie wychodziły mi żadne niepokojące sprawy, ostatnio na dopochwowym wyoglądali mnie bardzo dokładnie i wszystko ok. W ciążę zachodzę bez problemu, więc nie widzę sensu narażać szyjki i macicy na jakieś dodatkowe obciążenia związane z badaniami.....Karolcia - kolejny krok do przodu - super!!! A wyniki szybciutko masz, ja czekałam około 3 dniDobrze, że tak działasz!!!! I mam nadzieję, że i te wyniki będę w porząsiu....
A mogę spytać........czy robiłaś bardziej inwazyjne badania? Typu budowa narządów rodnych, drożność jajowodów itp.itd. jest tego dużo.....![]()