Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To może sobie kochana odpuść już co? I jutro zrób labę, kurz nie zając nie ucieknie![]()

Zaintrygowałyście mnie tymi przepływami....jak byłam na tym pierwszym usg, na którym stwierdzono, że fasolka nie ma serduszka to gin cos tam przełączył i sprawdzał własnie przepływy...przy fasolce było pusto....ale w kilku miejscach w macicy były ruchome plamy pomarańczowe...i to chyba te przepływy były.....ale jakoś tak tylko kilka i malutkie....ale nic nie powiedział, że z nimi cos nie tak...tylko, że przy dzidziusiu nie ma i tyle....Kasik ciśnieniem się nie przejmuj, co ciąża to inne
Anetha ja też będę robiła genetykę, a badanie przepływów macicznych, polega w sumie na usg w którym bada się przepływ naczyń macicy, bo czytałam że czasem poronienia zdarzają się z powodu złego unaczynienia macicy, która ma problem z ukrwieniem dzidzia. Zazwyczaj w takim przypadku lekarze dają acard i clexane i jest ok
muszę też zrobić przeciwciała antykardiolipinowe