Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj w tych tygodniach jest to normalne. Wejdź na wieści od ciężarówek tam objawy są na okrągło omawianeWitam serdecznie i przepraszam, że wcinam się Wam w temat :-)
Mam pytanie: Czy któraś z Was miała problemy z bólem krocza pod koniec pierwszego trymestru. Od paru dni odczuwam taki ból. Gin powiedziała, że trzeba sprawdzić czy szyjka się nie skraca. Proszę o pomoc. Jeśli któraś z Was miała takie bóle to proszę o odpowiedź czy faktycznie oznaczały skracanie szyjki macicy. Co w takim wypadku? Szew?
Pozdrawiam
Nie no za okna to się nie chwycę,bo nie mogę przez 2a nawet 3 tygodnie nic robić z podniesionymi rękami.As nie szalej, ja cię proszę, ja się obawiam, ze ty Te okna jutro zamierzasz dokończyća tak poważnie to ciesze się ogromnie, ze u ciebie coraz lepiej! ps. Kuba ma nieźle gadane. Moja chrześnica Martusia- ma 6 lat a tez jak coś powie to się człowiek zastanawia, skąd ona takie słowa zna, nieraz ujmuje za serce, albo zatyka z wrażenia.

Myślę,że to jest normalne na tym etapie ciąży.Witam serdecznie i przepraszam, że wcinam się Wam w temat :-)
Mam pytanie: Czy któraś z Was miała problemy z bólem krocza pod koniec pierwszego trymestru. Od paru dni odczuwam taki ból. Gin powiedziała, że trzeba sprawdzić czy szyjka się nie skraca. Proszę o pomoc. Jeśli któraś z Was miała takie bóle to proszę o odpowiedź czy faktycznie oznaczały skracanie szyjki macicy. Co w takim wypadku? Szew?
Pozdrawiam

Daj spokój z rtym obwinianiem siebie.no dobra dobra ... zjadłam jabłko ...chociaż wolałabym szarlotkę .... no co ?? owoce ma czyli no ... ok nie ma wytłumaczenia ... żarłok to ja
![]()
Oj i to bardzo niezdrowa kolacja.zjadlam 2 kromki chleba z serem białym i kaKAOkolacja zjedzona ...
;-)