Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ten wlos rozwiany i ta piers wyniosla...

, no to wsiadłam ruszyłam jak rajdowiec to mnie wtedy błagał ,żebym się zatrzymała i dalej już sam jechał, a teraz po moim relaksie w "ośrodku rekreacyjnym" już nie marudzi , za to tata panicznie się bał wizji mnie w aucie na lekach ,ale moje leki są nowszej generacji i nie wpływają na mnie jakoś sennie chociaż w ulotce pisze ,że nie powinno się prowadzić ,ale jak niby mam zakupy taszczyć przez pół miasta to wsiadam i jadę zresztą pierwsze dni po wyjściu ze szpitala to ja za kółkiem spędziłam na wycieczkach ,a to do siostry ,a to do zoo a to na zakupy ,a to na ryby z M

. Bo wiecie ja to od razu sie zestresuje i rzuce jakimś ,, głupim,, tekstem na co on,, a no widzisz ty krytyki nie umiesz przyjąć,, ble ble ble ble ble ble 

.
, wczoraj plecy sobie sparzylam bo niby plewilam i nie czułam a wieczorem w domu
kefir poszedł w ruch.

W zadnym jednak wypadku nie ingeruje w jazde - jedyne co robie to haslo typu "prawa wolna" (tu lewa) na skrzyzowaniu lub obsluga atlasu jesli nie mamy GPS. No i czasem "o, k..." jak sie jakis idiota na drodze popisze, ale to juz zazwyczaj w chorku z kierowca.