EwelinaK26
Fanka BB :)
Cześć wam dziewuszki
IZW, Ilonko &&& za was kciuki chyba słońce przygrzało ostatnio bo u mnie wczoraj też była burza
i mam focha
a co iech trochę poprzeprasza nie zaszkodzi ale to całkiem inna sytuacja niż u was dziewczyny co tam dzisiaj??? Mój znowu mnie wkurza tym że ciągle na mojego brata najeżdza bo pracuje w Danii i nie załatwi mu pracy Mój brat jest kawalerem ma 32 lata i zarabia m-cznie po 30tys zł mój albert tyle w ROK nie zarobi i ciągle fochy i najeżdzanie na mojego brata
To mu wczoraj wygarnęłam co myślę na temat jego brata hihihi siedzi 20 lat w holandii i też nigdy mu nic nie załatwił a do tego sie nie odzywają jego siiostrzyczka do sądu w zeszłym roku nas podała o zachowek i nie patrzy na swoją rodzinkę
Moi rodzice pomagaja nam finansowo mama co chwilę cos tam szkrabnie z tatą. Mój tata ma 78 uli i kilka milionów pracowników
a biedaczek ma 65lat i to jego pasja praca przy pszczołach jest bardzo trudna fizycznie i mówię mojemu że chociaż w niedzielę możemy pojechac do rodziców i żeby on pomógł troszke mojemu tacie przy tych pszczolach to on że ma jeden dzien w tyg wolnego i chciałby odpocząć ale jak moi rodzice finansowo nam pomagają to nic nie mówi no i wczoraj zaczęło się
ale nic groźnego na szczęście dzowni dzisiaj i mówi że kocha i przeprasza ale słowa juz się nie cofnie;/
Ale się wygadałam heheh
a ja wkleiłam suwaczek i namęczyłam się bo mi co chwila net sie wyłączał przy wybieraniu i juz głupie myśli musze sie ich pozbyć i obliczałam datę porodu i wyszło mi na 02 lutego a mój Albert ma urodziny 31stycznia więc wstrzelił się jak w dechę
Emy co tam u was???
To widzę że mamy czworokąt gratuluję ledy
Kłaczku i ja się uśmiechnę po papucie
as miłej lektury
Jest trochę tego hehehe
IZW, Ilonko &&& za was kciuki chyba słońce przygrzało ostatnio bo u mnie wczoraj też była burza
Ale się wygadałam heheh
a ja wkleiłam suwaczek i namęczyłam się bo mi co chwila net sie wyłączał przy wybieraniu i juz głupie myśli musze sie ich pozbyć i obliczałam datę porodu i wyszło mi na 02 lutego a mój Albert ma urodziny 31stycznia więc wstrzelił się jak w dechę
Emy co tam u was???
To widzę że mamy czworokąt gratuluję ledy
Kłaczku i ja się uśmiechnę po papucie
as miłej lektury
. A ja mu na to ze blizniaki moze?oj tam oj tam , wezme rozowe i niebieskie ,ktores wykorzystam(mam nadzieje)
. Mój np; dziś zły bo chciał na dzialce robić a deszcz pada no i ze niby co? MOJA WINA . No oczywiscie ze moja bo ja sobie deszczu zazyczyłam zrobilam pstryk i pada.