• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Powiedzcie mi dziewczyny czy jest sens dla mnie już na gwałt iść do lekarza?

Czy czekać na wynik bety i zrobić sobie ten progesteron jeszcze raz w pt albo w pon i wtedy iść z czymś? Tak jak w mojej stopce widać, miałam wcześniej nieciekawe sytuacje, ale ZAWSZE miałam niski bardzo. Wogóle to o czym świadczy dobry progesteron, ciąża ma większe szanse?

Ostatnia edycja:
Lady, głowa do góry i nie denerwuj się na zapas! Skoro dwa testy wyszły pozytywnie to jesteś w ciąży :-) Dla pewności zawsze możesz siknąć trzeci raz i napawać się kreskami :-)
Jak masz zapas duophastu to dzwoń dziś do gina, żeby się dowiedzieć ile masz tego łykać i dowiedz się kiedy masz przyjść na wizytę. Podpytaj o sprawę zespołu antyfosfolipidowego - czy teraz zrobić badanie, czy brac profilaktycznie np. acard.
Wizyta na dzień dzisiejszy nic nie wniesie oprócz ewentualnej recepty na duophast, luteinę czy inne cuś

Wszystkiego dobrego! :-)

lady87 ja na twoim miejscu zadzwonila bym czym predzej do gina, przedstawila wyniki progesteronu i wpsomniala o wczesniejszych poronieniach. lekarz na pewno dobrze Cie pokieruje...

a ja coś kiepslo się czuję...drugi dzień boli mnie głowa :-(... źle znoszę te ostatnie upały...

Ostatnia edycja:
12 tabletek mi zostało
12 tabletek to nie za wiele, spróbuj powisieć na słuchawce i może się uda dodzwonić do doktorka. Opowiedz mu, że się boisz, bo poroniłaś już wcześniej i to nie raz, nie dwa! Twoje obawy są jak najbardziej uzasadnione. Powiedz, że robiłaś test, że zrobiłaś zapobiegawczo progesteron, na pewno Ci pomoże.

hej laski!

kłaczek papucie cudne, jak uda mi się dotrzec do pl to wtedy zamówię sobie bo tak do egiptu mogą nie dojsc
karolcia81 milego urlopu! i wiesz co masz przywiezc
anulka nie przejmuj się znajomymi, jak im się podobna tragedia stanie, czego oczywiscie nikomu nie życzę, to moze przejzą na oczy
Ewelinka oj najgorsze tematy, kasa i rodzina, a zwłaszcza kasa rodziny....
As fajnie ze jestes, trochę się martwiłysmy
a_gala nie wiem co na biegunke, a jakis tabsów nie można? Byłoby najskuteczniej
u nas ok, leżę sobie. chcialabym sobie na jakiejs plazy polezec, moze jutro wstanę rano z męzem to się wybiorę, moze cera mi się poprawi

cycki bolą niemiłosiernie, jeszcze takich wielkich nie miałam, az strach pomyslec co dalej

z naszym daktylkiem chyba ok, nie czuję ruchów, więc my tak jeszcze nieinteraktywnie, ale mam nadzieją, ze sobie spokojnie rosnie i juz niedługo da o sobie znac

buziam
milego dnia!

Oooo, i mój suwaczek zmienił treść

Ostatnia edycja:
reklama
Lady87, w tej chwili lekarz i tak nic nie sprawdzi, jedynie moze badania robic. Na usg tak mlodziutka ciaza chyba jeszcze nawet widoczna nie jest - cos mi gin w kraju mowil ze ma sens w 6 tygodniu robienie scanu. Spokojnie przede wszytkim. Jestes w ciazy, czyli cos sie zaczelo dziac, a ze sie boisz? Mysle ze jak my wszystkie tutaj. Jak pisze Lady MK - mozesz isc do gina, zglosic zagadnienie i zobaczyc co on na to, ale pewnie niewiele. Spokojnie na razie. Borze szumiacy... Lezajsk to nie takie znowu miasteczko! Kurcze... Jak masz zawsze nisko progesteron, to ja bym do gina podeszla... Zwlaszcza ze dupka nie masz duzo.
A_gala, ja Ci zazdroszcze upalow. U nas znowu pochmurno i chlodno... Buuu... Bolu glowy nie zazdroszcze, moze sie poloz troche, co?
Emy, moje nie bola, tylko troszke pobolewaja, ale juz sie zaczely z biustonosza gora ewakuowac. Uwolnic cycki, co? Daktylek... Fajnie! Super nazwanko! Na ruchy to by chyba za wczesnie jeszcze bylo - wez poczekaj jeszcze ze 4 tygodnie co? Przyzwoitosci troche, kobieto!:-D

A mnie sie zrobilo szybko wolne bo mama wrocila, wiec przylazalm do domu i sie obzeram. Poniewaz waga u poloznej nie miala zadnej litosci, znow do lask wrocila pasza dla krolikow - papryka, pomidorek, ogorek i wiejski serek...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry