reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jezu.... przeżyłam pierwszy dzień w pracy...i w szoku jestem, że nie rozniosło się dlaczego byłam na zwolnieniu. Ale jak tylko podeszła do mnie moja szefowa i wspomniała, że w któryś dzień mysimy uregulować pare spraw wszystko wróciło...rozpłakałam się jak dziecko. Nie było chwili żebym o tym nie myślała, a miałam nadzieję że zajmę się pracą i choć na chwilę zapomnę...
Musiałam rozmawiać z klientami ze łzami w oczach... ja się zajadę...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane moje jak zawsze proszewo wasze kciuki które mają magiczną moc!! Dziś o 15 prenatalne. Boje sie jak cholera...ale gdziesw głębi serca wierze ze to będzie dobra wizyta i że odbierzemy z Mężem prezent z okazji naszej wczorajszej rocznicy. Dobrego dnia dla Was, wpadnę wieczorem przekazać wieści z wizyty :-)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Doris super wieści, dawaj znać jak tylko będziesz mogła :)
Alza ja zastanawiam się nad medelą elektryczną, poleca mi przyjaciółka bo miała wypożyczoną po porodzie i była bardzo zadowolona. Ale lovi też sprawdzę :)
Angelstw trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&.

Angel &&&& wszystko bedzie git :D
Witam nowe mamusie. Światełko dla Waszych Aniolkowa (*)

Ja Zapisalam sie do miejscowego gin na pon. Kazda wizyta przyprawia mnie o dreszcze.... I w pon mam jeszcze endokrynologa. Gin byl zdziwiony ze pracuje, ze powinnam byc na chorobowym. Ale ja przynajmniej w pracy nie mam czasu myśleć czy cos boli pika, strzyka.. Jak bedzie sie upierał pójdę na zwolnienie. Chociaż sen mnie dopada w ciągu dnia. Ziewam non stop. I szczerze przydałalo by mi sie trochę wolnego.
Prosze Was dalej o kciuki i modlitwe!
Buziaki :*

Dziewczyny byłam na kotroli po zabiegu.
Dobrze się goi , nic po zabiegu nie zostało.
Ale kazał 6 miesięcy antykoncepcji.
Szczerze to raczej nie zamierzam tyle czekać...
Pójdę jeszcze prywatnie.
Rozkleilam sie, ryczalam. Lekarz mi proponował jeśli jesteśmy wierzacy, żebyśmy zapalili świeczkę i pożegnali się z dzieckiem. Ze to nam pomoże się z tym pogodzić :-(
Przytulil mnie , chłopaka poklepal po plecach. Miły lekarz.

Iza dowiedz sie moze czy na lokalnym cmentarzu nie ma czasem pomnika dzieci nienarodzonych. Ktoras z dziewczyn z forum mi to poradzila gdy ja stracilam pierwsze dziecko i uwazam to za genialny pomysl. Mialabys gdzie pojsc, zapalic znicz moza zaniesc jakies kwiatuszki, pomyslec i poplakac w spokoju.

Angelstw będzie dobrze :) kciuki zaciśnięte! &&&&

Misia jak tam kupy?

OneMoreTime a u Was jak wprowadzanie posiłków? Jak skóra?

Iza zależy, co komu pomaga... My zapalamy we Wszystkich Świętych lampkę i na urodziny Pieprzyka, ale na pewno nie przynosi mi to ulgi... Z tą antykoncepcją to bym jeszcze skonsultowała z innym lekarzem... Nie wiem, czy któraś z dziewczyn na forum miała takie zalecenia po poronieniu?

Magdalena mi też wszyscy polecali Medelę, ale cena nas odstraszyła. Lovi był o połowę tańszy. Medeli nie miałam okazji wypróbować, ale w tym moim nie widziałam wad, nic więcej nie potrzebowałam.

reklama
Alza dzięki że pytasz.....niestety brak poprawy. W południe Nikos zaczął mi goraczkowac 38 stopni. Byłam w Przychodni zapytać pielęgniarkę co robić.....zarejestrowała nas na jutro do pediatry. Jeśli zleci jakieś badania to z chęcią je zrobię.

Do góry