agatush
Moderatorka
Biorę caly czas wszystkie metyle które brałam też przed ciążą ;-)Aha , i w ciąży bierzesz b6 b12 i kwas foliowy ?czy jak spadło to odstawiłaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biorę caly czas wszystkie metyle które brałam też przed ciążą ;-)Aha , i w ciąży bierzesz b6 b12 i kwas foliowy ?czy jak spadło to odstawiłaś
Czyli jako tako nie przedawkuje sie tych metyli można brac cały czasBiorę caly czas wszystkie metyle które brałam też przed ciążą ;-)
Kochana musze znalesc wynik zebym Ci napisala jaka mam mutacje@funia26 no na Twoim miejscu bym poszukała innego lekarza , ja zmieniłam teraz na tego i zobaczymy czy się popisze , kwasu zwykłego nie bierz kup sobie ten solgarua jeszcze takie pytanko w którym dc najlepiej badać progesteron ?
@Kwiatuszekk23 jaką masz mutacje ? i zastrzyki to są te przeciwzakrzepowe ?
@Katarina91 oj chciałabym mieć taką jak Tyhm u mnie nie ma normy z kwasu foliowego pisze tylko ze norma to > 5,38 dziwne ...
@mfifi04 super !![]()
Z tego co wiem można odbierać osobiście :-) to powiem Ci ze masz ekstra ułatwienie :-) raz nie zawsze z tymi słodyczami ;-)@Paula Ty gruba blagam Cie ?masz 1 cm wzrostu wiecej niz ja i podobna wage ,a mi kazdy mowi ,ze jestem za chuda choc ja tak nie uwazam[emoji4]
Moim zdaniem kazdy poprostu musi czuc sie dobrze w swojej skorze i tyle[emoji4]nie wazne ile sie wazy[emoji4]
@agatush wiedzialam ,ze podasz mi ta firme[emoji12]zanim odczytalam zaczelam szperac i ja znalazlam i co sie okazalo ???mieszkam obok hahahah,ciekawe czy mozna odbierac osobiscie[emoji4]
Dobrze,ze nie trzeba rezygnowac z nabialu[emoji4]
Ps przez Ciebie moja droga zjadlam wczoraj bezglutenowego snickersa i bounty[emoji12]
@Roxie Ty sie nic nie boj,choc wiadomo ,ze to zrozumiale[emoji4]ale wynik na pewno bedzie w porzadku a to najwazniejsze.
@Baslan ja ze wzgledu na mthfr i pai-1.
A wiecie ,ze ja robilam appt i czas potrombinowy ,kefalinowy i wyszlo mi w normie w marcu a mam mutacje,wiec jakby chyba trzeba zeobic komplet badan zeby miec pewnosc.
@zosiak mezczyzni czasem tak maja ,ze sie wycofuja.
Moze uda sie ominac szczepienia,bo raz ,ze drogie a dwa nie wiem czy sa jakies skutki uboczne?
Musicie byc oboje gotowi na starania[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom