reklama
Będę powtarzać właśnie jeszcze wieczorem i może juz będą dwie mocne. Strasznie się ciesze@Paula ja kiesy rano nie mialam dwoch kresek a o 15 dwie grube krechy[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Nusia123
Fanka BB :)
Kochana przeciwciala antyfosfolipidowe antykoagulant tocznia ddimery i aptt wszystko u gin na nfz zaraz po zabiegu zrobilam antyk tocznua ciut wiekszy ddimery norma do 500 ja mialam 750 w ciazy moga byc do 1000 to jest krzepliwosc na podst tych 4 badan z krwi moja gin mi da od pozytywn testu ckexane 400 dla zabezpiecz przed skrzepami przez ktore moja corcia sie udusila krwiakami z ktorych plamilam czest i dla lepszego dotlenienia ploduDzięki dziewczyny za info
Myślicie, że powinnam zrobić te badania cy dać sobie spokój, bo i tak wyjdą teraz zakłamane...
@gloria6 jak po chrzcinach?![]()
Nusia123
Jakie testy kupujecie i za ile? Ja mialam pink testy za ok 8zl sztBędę powtarzać właśnie jeszcze wieczorem i może juz będą dwie mocne. Strasznie się cieszemam całą masę testów kupiona na allegro po stracie na poprawę nastroju wiec mogę co chwile szaleć
To są owulacyjne i kosztowały mnie jakieś 25zl za 50 sztuk juz z przesylkaJakie testy kupujecie i za ile? Ja mialam pink testy za ok 8zl szt
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
U mnie dziś 11 dc i z ciekawości zrobiłam test i ledwo widoczna kreska. Generalnie testów nie robie bo mnie to spina = czyli włącza się blokada psychiczna. Wrzucam na luz. Seks co dwa dni i w owulacje trafię. Tak było w styczniu i zaszlam. Dziś mnie mąż nie tknie bo byłam w solarium i się zjaralam. Generalnie na solarke nie chodze ale mamy ślub w przyszły weekend i w sukience wyglądam trupio.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Katarina91
Margotka u mnie tez 11dc i juz czuje ze cos sie dzieje bo od dzis boli tym razem prawy jajnik :-)
Nasza @Kwiatuszekk23 przesyła pozdrowienia od Adasia i kazdej z was przypomina o sile wiary nadziei i miłości ♡

Załączniki
reklama
Zaaaneta
O.10 także nic z tego. Z testów rezygnuje szwagierce oddać mam te co mi zostały nie chce na nie patrzeć@zaneta [emoji20][emoji20][emoji20]bardzo mi przykro kochana
Wynik totalnie 0?
Najprawdopodobniej biochemiczna[emoji20]
Ale to tez dziwne bo powiem Ci ,ze taka kreska widoczna ledwie pod swiatlo u mnie byla widoczna przy becie 40sprawdzalam po poronieniu, no i w ogole juz kilka razy to analizowalam.
Przy becie 70 kreska byla dopiero cieniem.