reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Nusia123 fajnie ,ze sie wybawilas[emoji4]
Czekam na info po usg...ps na pewno bedzie dobrze[emoji4]

@zosiak dodaje Ci sil[emoji4]
Juz mialam wychodzic z pracy i co sie okazalo???ze moj M zabral klucZe ze soba[emoji849]teraz z pol godziny bede tu siedziec bez sensu a w dodatku akurat dzis jak zle sie czuje[emoji30]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Niestety w czwartek mam wolne a w weekend pracuuje, robie na zmiany i dlatego pomylka zle na grafik spojrzalam.:/ 17 prawd wylatuje do Londynu do meza

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny :)

Najpierw to się muszę wytłumaczyć z mojej nieobecności.
W sobotę mąż mnie wziął na działkę do teściów i zrobiliśmy prażone w kociołku na ognisku :)
Tak pojadłam, że nie miałam siły się ruszać, więc nie w głowie mi było, żeby brać laptop do ręki :D

Wczoraj źle się czułam.. :( Brzuch bolał, przespałam cały dzień z przerwą na obiad, który zrobił mój mąż bo ja nie miałam na to siły. Chciał mnie mój K zabrać na obiad na miasto, ale nie miałam siły wstać z łóżka i bałam się gdziekolwiek chodzić jak brzusio bolał.. :(

Dziś jest już lepiej, brzusio nie boli, ale popołudniu drzemka była :D
Kupiłam sobie dzisiaj biustonosz ciążowy - ceny masakryczne :oo:
Jak dla mnie dać za biustonosz 70 zł to jest duuużo :szok:
Ale niestety kupić musiałam. Pojechałam do siostry po ubrania ciążowe bo miała więc ominie mnie kupowanie spodni :tak:
I jej mówię, że byłam po biustonosz i że zwariowali z tymi cenami. Siostra mnie oczywiście poparła. Pyta się mnie jaki teraz mam rozmiar stanika i jak jej powiedziałam, że 85E to zrobiła wielkie oczy :D
Śmiać mi się z niej chciało jak nie wiem :D

@...Margotka9022... super brzusio :) miło się patrzy :)
@Funia90 brzusio pierwsza klasa ;)
U mnie też się pojawiły bóle głowy i to nawet codziennie się z tym męczę, ale przeżyję to jakoś :D
Mdłości jako takich nie mam, jedynie dziś jak jechaliśmy samochodem to trochę mnie dźwigało :D
@Olasec tulę mocno.. :* Tak bardzo mi przykro.. Życzę, aby kolejny cykl był owocny i czekam na DWIE grube krechy :)
@nafoczka Ty tu takie cuda wystawiasz a ja jestem teraz taka głupia za słodkim :szok:
Z buta do Ciebie zajdę na te ciacho gdziekolwiek mieszkasz :D

Tak najprawdopodobniej ja polece albo on przyleci do mnie 17 sierpnia, troszke to po chinsku napisalam wczesniejszego posta ale ten dzien jest dla mnie tragiczny na dodatek boli mnie glowa bardzo a jutro prakttki plus praca od 7-22 pojutrze to samo juz nie moge sie doczekac czwartku wtedy odpoczne

@Calineczka24 no ceny za ciuchy ciazowe sa mega.
Ja sie bede starala kupic jaknajmniej typowo ciazowycg rzeczy,bo po co mi one.
Narazie tez zmienilam bisutonosz ale na zwykly,nie ciazowy,nie wiedzialam,ze takie sa[emoji4]

@zosiak to swietna wiadomosc[emoji5]
Cos sie zmienilo u Was ze staraniami czy dalej po nowym roku[emoji4]?jak w ogole dajesz rade bez M?

@Calineczka24 no ceny za ciuchy ciazowe sa mega.
Ja sie bede starala kupic jaknajmniej typowo ciazowycg rzeczy,bo po co mi one.
Narazie tez zmienilam bisutonosz ale na zwykly,nie ciazowy,nie wiedzialam,ze takie sa[emoji4]

@zosiak to swietna wiadomosc[emoji5]
Cos sie zmienilo u Was ze staraniami czy dalej po nowym roku[emoji4]?jak w ogole dajesz rade bez M?

To jest biustonosz raczej dla matek karmiących, ale nazywają je też dla kobiet w ciąży ;) Fakt jest taki, że będę go miała też przy karmieniu piersią, ale to nie zmienia faktu, że cena jest kolosalna.
Siostra w zeszłym roku za spodnie ciążowe dała 170 zł :szok: i to tylko dlatego, że jest gumka wszyta na brzuch która nie uciska? Niestety na tego typu rzeczach zarabiają..

Witaajcie :*

Jestem i ja... ale naprodukowałyście :O
Więc tak... w sobotę pojechałam na chrzciny porobiłam fotki , później pojechaliśmy do mojej ciotki zostaliśmy na noc zapaliliśmy grila . Wczoraj mój M miał męski wypad wraz z wujkiem i moim kuzynem pojechali oglądać auta jak palą gumę xD więc się rozerwał ... a ja siedziałam z dziewczynami w domu :)
Małpisko męczy mnie okropnie , ciągle jestem ospała , nie mam apetytu , jeszcze ten upał... w tamtym miesiącu jakoś , szybko się skończyła po 3 dniach , a teraz chyba powrót do normy się zapowiada , bo dziś 4 dzień a dalej potop :<
Dzisiaj z mamą kisiłyśmy ogórki , musiałam obrobić fotki , później znowu ci od schodów przyjechali no i dzień mi zleciał . Jest prawie 19 a ja pije kawe , bo mam tak niskie ciśnienie ,że się przewracam . Zaraz kąpiel i nyny ... dzisiaj nasz program :D
Ostatnio wydaje mi się , że jestem coraz trudniejsza...w sensie chyba ciężko ze mną wytrzymać ...mam takie swoje załamania :/ szczególnie odbija się to na moim M... który wytrwale mnie wspiera , a ja mu dokręcam śrubki ... wiem ,że mnie kocha , a ja jego najmocniej na swiecie zawsze super się dogadywaliśmy , ale coraz częściej czuję się jak kula u nogi ... młody przystojny facet , mądry zaradny ...mógłby mieć taką super rodzinę , kobietę i wg ... a ja taka do niczego :/ Nie wyobrażam sobie życia bez niego... on ciągle mi powtarza ,że głupoty opowiadam i nie chce tego słuchać , ale po prostu ja bym chciała dla niego jak najlepiej bo naprawde zasługuje na więcej niż ja mu mogę dać :< wiem , że wszystko odbija się z mojej winy na naszym małżeństwie , ale więcej mam tych negatywnych myśli jak pozytywnych ... nie wiem już jak to jest " być szczęśliwym człowiekiem " . I tak jak Wam pisałam łapie mnie taka znieczulica , pustka , obojętność niby sobie wmawiam będzie dobrze , ale podświadomość mi ciągle szepta , że ***** prawda cały czas pod górke ...

@Frezja_1 hejka :) wiesz co dupka , będę brać od 19stego dc ,będzie na czas :) bo te moje cykle coś nie teges . Biorę wiesiołka dalej może się unormują ... lekarz mi napisał ,że jak najbardziej mogę brać
@Funia90 Twoja kawa to jest big :D jedna ale taka jak 2 :D Współczuję mdłości , ale jak dzidzia zdrowa to wytrzymasz przesyłam moc :*
@nafoczka mniami ale zachcianki :D co do pracy widzę zapał ostry xD nie dziwię się , też by mi się nie chciało ;/
@roki_1991 no to zakupy zrobiłaś konkretne :D
@...Margotka9022... współczuję bardzo z przytulaniem muszli :/ 3mam kciuki aby przeszło szybko , może im dzidzia będzie większa to i mdłości miną
@Olasec dobrze ,że masz takiego skarba widzisz jak dba o mamunie :) zaraz znowu będzie fasolka zobaczysz :*
@Nusia123 czyli impreza udana :) daj znac po wizycie ! 3 mm kciuki aby to było nic takiego :* ... ja nie wiem czy nie odpuszczę , w sensie nie będę pilnowac ani ow ani nic ... bo chyba za bardzo chce tego dzieciątka a żyję w ciągłym stresie :<
@zosiak jak spotkasz się z mężem będziesz jak nowo narodzona , od razu Ci się humor poprawi :)
@Calineczka24 mam nadzieję ,że już się lepiej czujesz , uważaj na siebie :) dobrze ,że masz od kogo ubrania brać , teraz wszystko takie drogie ;/

Piękne te Wasze brzusie :*

reklama
Witaajcie :*

Jestem i ja... ale naprodukowałyście :O
Więc tak... w sobotę pojechałam na chrzciny porobiłam fotki , później pojechaliśmy do mojej ciotki zostaliśmy na noc zapaliliśmy grila . Wczoraj mój M miał męski wypad wraz z wujkiem i moim kuzynem pojechali oglądać auta jak palą gumę xD więc się rozerwał ... a ja siedziałam z dziewczynami w domu :)
Małpisko męczy mnie okropnie , ciągle jestem ospała , nie mam apetytu , jeszcze ten upał... w tamtym miesiącu jakoś , szybko się skończyła po 3 dniach , a teraz chyba powrót do normy się zapowiada , bo dziś 4 dzień a dalej potop :<
Dzisiaj z mamą kisiłyśmy ogórki , musiałam obrobić fotki , później znowu ci od schodów przyjechali no i dzień mi zleciał . Jest prawie 19 a ja pije kawe , bo mam tak niskie ciśnienie ,że się przewracam . Zaraz kąpiel i nyny ... dzisiaj nasz program :D
Ostatnio wydaje mi się , że jestem coraz trudniejsza...w sensie chyba ciężko ze mną wytrzymać ...mam takie swoje załamania :/ szczególnie odbija się to na moim M... który wytrwale mnie wspiera , a ja mu dokręcam śrubki ... wiem ,że mnie kocha , a ja jego najmocniej na swiecie zawsze super się dogadywaliśmy , ale coraz częściej czuję się jak kula u nogi ... młody przystojny facet , mądry zaradny ...mógłby mieć taką super rodzinę , kobietę i wg ... a ja taka do niczego :/ Nie wyobrażam sobie życia bez niego... on ciągle mi powtarza ,że głupoty opowiadam i nie chce tego słuchać , ale po prostu ja bym chciała dla niego jak najlepiej bo naprawde zasługuje na więcej niż ja mu mogę dać :< wiem , że wszystko odbija się z mojej winy na naszym małżeństwie , ale więcej mam tych negatywnych myśli jak pozytywnych ... nie wiem już jak to jest " być szczęśliwym człowiekiem " . I tak jak Wam pisałam łapie mnie taka znieczulica , pustka , obojętność niby sobie wmawiam będzie dobrze , ale podświadomość mi ciągle szepta , że ***** prawda cały czas pod górke ...

@Frezja_1 hejka :) wiesz co dupka , będę brać od 19stego dc ,będzie na czas :) bo te moje cykle coś nie teges . Biorę wiesiołka dalej może się unormują ... lekarz mi napisał ,że jak najbardziej mogę brać
@Funia90 Twoja kawa to jest big :D jedna ale taka jak 2 :D Współczuję mdłości , ale jak dzidzia zdrowa to wytrzymasz przesyłam moc :*
@nafoczka mniami ale zachcianki :D co do pracy widzę zapał ostry xD nie dziwię się , też by mi się nie chciało ;/
@roki_1991 no to zakupy zrobiłaś konkretne :D
@...Margotka9022... współczuję bardzo z przytulaniem muszli :/ 3mam kciuki aby przeszło szybko , może im dzidzia będzie większa to i mdłości miną
@Olasec dobrze ,że masz takiego skarba widzisz jak dba o mamunie :) zaraz znowu będzie fasolka zobaczysz :*
@Nusia123 czyli impreza udana :) daj znac po wizycie ! 3 mm kciuki aby to było nic takiego :* ... ja nie wiem czy nie odpuszczę , w sensie nie będę pilnowac ani ow ani nic ... bo chyba za bardzo chce tego dzieciątka a żyję w ciągłym stresie :<
@zosiak jak spotkasz się z mężem będziesz jak nowo narodzona , od razu Ci się humor poprawi :)
@Calineczka24 mam nadzieję ,że już się lepiej czujesz , uważaj na siebie :) dobrze ,że masz od kogo ubrania brać , teraz wszystko takie drogie ;/

Piękne te Wasze brzusie :*
Doskonale Cię rozumiem. Mam to samo z moim. Chciałabym dla niego jak najlepiej. Również czuje się do niczego. Mógł by mieć każda a męczy się że mną. Nie wyobrażam sobie życia bez niego. Wiem że ciężko ze mną wytrzymać poprostu mam straszny charakter :/
Już odliczam minuty do filmu ;-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry