reklama
Olasec
Fanka BB :)
@MisiaMonisia wysłałam Ci zdjęcie na messengera.
Dziś jadę na spotkanie z koleżankami, które też mają dzieci ajw takie maluszki. Mój Misiu będzie najstarszy.
A wiecie, że ostatnio mój synuś mówi, że chce dzidziusia i żeby kupić. Taki słodziak mój. Obiecałam mu, że będzie miał dzidziusia choćby nie wiem co
Dziś jadę na spotkanie z koleżankami, które też mają dzieci ajw takie maluszki. Mój Misiu będzie najstarszy.
A wiecie, że ostatnio mój synuś mówi, że chce dzidziusia i żeby kupić. Taki słodziak mój. Obiecałam mu, że będzie miał dzidziusia choćby nie wiem co
mamcia2014
Moj syn mi powiedział żeby kupić drugiego Wiktorka
tak mi się przypomniało.
Ja czekam na przyjaciółkę ma mnie odwiedzić dziś.
Ja czekam na przyjaciółkę ma mnie odwiedzić dziś.
roki_1991
A ja dzisiaj rano widziałam takiego pięknego bociana... Leciał nad moim domkiem i nad domami sąsiadów....
tak mi dzisiaj jakoś źle... Jeszcze przyszła klientka z takim słodkim maluchem w wózku i tak się zachwycała jaki on kochany i grzeczny. A ja sobie myślę, że mojemu skarbowi nie było dane nigdy być na tym świecie
i nie zobaczę jak się do mnie uśmiecha, ani nie powie że mnie kocha 
Katarina91
Funia, kochana ty bierzesz jeszcze luteinę/Duphaston? Czy juz odstawiłas?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Olasec @Frezja_1 i @MashaFre zrobione
@ivvonka a ja cie miałam wcześniej zgłosić? Jeśli nie to zgłosze ale musisz troszkę poczekać bo Ania admin ma czasem mało czasu :*
Aaa jak chcecie przejść na skróty w zamknięty wątek to klikacie w mój NIK. Tam się w opisie pojawia linki pierwszy do zampkietego wątku, drugi to całego naszego działu. . listy staraczek, brzuchatek, mam i kuchareczek
Aaa jak chcecie przejść na skróty w zamknięty wątek to klikacie w mój NIK. Tam się w opisie pojawia linki pierwszy do zampkietego wątku, drugi to całego naszego działu. . listy staraczek, brzuchatek, mam i kuchareczek
Ostatnia edycja:
Funia90
@roki_1991 i Ty zostaniesz dumna Mamusia[emoji5]
@Katarina91 biore caly czas duphaston 2x1 i luteine dopochwowa 2x1 odstwiac bede jakos stopniowo od 16-18 tyg mylse ,a Ty?
@Katarina91 biore caly czas duphaston 2x1 i luteine dopochwowa 2x1 odstwiac bede jakos stopniowo od 16-18 tyg mylse ,a Ty?
reklama
mamcia2014
A to jest wątek zamknięty i dlatego nie można obejrzeć to już kumam 
Bo myślałam że coś nie tak z moim logowaniem .
Bo myślałam że coś nie tak z moim logowaniem .