Funia90
Fanka BB :)
Hejo dziewczynki[emoji4]ja przy kawce dopiero bo dzis bylam na czcczo na badaniach,bleee nie cierpie badan na czczo[emoji53]
@Frezja_1 ostatecznie dla dzidzi moge byc i wielorybem hehhe z rozstepami[emoji38]trudno[emoji5]
Ale tak realnie chcialabym przytyc max 16-18 tak jak aplikacja mi pokazuje[emoji5]
Aczkolwiek jak bedzie wiecej to nic sie nie dzieje,byle ten maly szkrabik byl zdrowy[emoji7]
@roxie123 bidulo,w taka pogode chora:/
Encorton pewnie tez Cie oslabia....daj znac co Ci dala.
I kuruj sie [emoji8]
@roki_1991 wdychajcie jod i sie bzykajcie,ma byc pamiatka znad morza[emoji16]my chyba pojedziemy na ten dlugi weekend nad morze,chcielismy do Chorwacji ale sa za duze upaly.
Takze do Chorwacji jedziemy w polowie wrzesnia o ile lekarz mi pozwoli[emoji41]
@ivvonka oki czyli jestes przebadana[emoji5]wolalam sie upewnic,wiesz czasem ktos moze byc nieswiadomy[emoji4]a mthfr badalas?jak nie to jakie witaminy bierzesz?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Frezja_1 ostatecznie dla dzidzi moge byc i wielorybem hehhe z rozstepami[emoji38]trudno[emoji5]
Ale tak realnie chcialabym przytyc max 16-18 tak jak aplikacja mi pokazuje[emoji5]
Aczkolwiek jak bedzie wiecej to nic sie nie dzieje,byle ten maly szkrabik byl zdrowy[emoji7]
@roxie123 bidulo,w taka pogode chora:/
Encorton pewnie tez Cie oslabia....daj znac co Ci dala.
I kuruj sie [emoji8]
@roki_1991 wdychajcie jod i sie bzykajcie,ma byc pamiatka znad morza[emoji16]my chyba pojedziemy na ten dlugi weekend nad morze,chcielismy do Chorwacji ale sa za duze upaly.
Takze do Chorwacji jedziemy w polowie wrzesnia o ile lekarz mi pozwoli[emoji41]
@ivvonka oki czyli jestes przebadana[emoji5]wolalam sie upewnic,wiesz czasem ktos moze byc nieswiadomy[emoji4]a mthfr badalas?jak nie to jakie witaminy bierzesz?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom