reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hejo dziewczynki[emoji4]ja przy kawce dopiero bo dzis bylam na czcczo na badaniach,bleee nie cierpie badan na czczo[emoji53]

@Frezja_1 ostatecznie dla dzidzi moge byc i wielorybem hehhe z rozstepami[emoji38]trudno[emoji5]
Ale tak realnie chcialabym przytyc max 16-18 tak jak aplikacja mi pokazuje[emoji5]
Aczkolwiek jak bedzie wiecej to nic sie nie dzieje,byle ten maly szkrabik byl zdrowy[emoji7]

@roxie123 bidulo,w taka pogode chora:/
Encorton pewnie tez Cie oslabia....daj znac co Ci dala.
I kuruj sie [emoji8]

@roki_1991 wdychajcie jod i sie bzykajcie,ma byc pamiatka znad morza[emoji16]my chyba pojedziemy na ten dlugi weekend nad morze,chcielismy do Chorwacji ale sa za duze upaly.
Takze do Chorwacji jedziemy w polowie wrzesnia o ile lekarz mi pozwoli[emoji41]

@ivvonka oki czyli jestes przebadana[emoji5]wolalam sie upewnic,wiesz czasem ktos moze byc nieswiadomy[emoji4]a mthfr badalas?jak nie to jakie witaminy bierzesz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczynki :)
U mnie ciśnienie wody jest teraz takie, że kazałam mężowi zawór trochę przykręcić :D

U nas upały, ale mój mąż przed pracą zawiezie mnie na działkę do teściowej to poleżę w cieniu na huśtawce :)

@Funia90 z jakiej aplikacji korzystasz? ;)
Nic się nie martw kilogramami :p
Co to za badania robiłaś?

@mamcia2014 udanego urlopu ! :) wypoczywajcie ile się da i nie siedź tam za dużo w garach :p

@Marika92 czekamy na dwie grube krechy :)

@roxie123 szkoda, że ludzie ciąże widzą tylko wtedy jak jej nie ma. Bo jak są kobiety w ciąży widocznej to się ludzie zachowują jakby kobieta była przezroczysta. :errr:

@Funia90 w sumie mam się dobrze :) tylko gardło piecze xD nie dawała mi żadnych antybiotyków nawet nie chciałam mówiłam ze staramy się o dzidzie więc nie dała . Mam do psykania tantum verde i płukam gimbaxem jakimś xD a Ty jak się czujesz ? :)
@Calineczka24 wiem właśnie ... jak byłam w Londynie to kobitki nosiły takie plakietki i się wszyscy odsuwali :D
@zosiak nastroje to ja mam różne ale nie od tabletek hehe :) ja go nie biorę nie wiadomo ile więc trudno mi powiedzieć ;/ poza tym zmian nie widzę ... ogólnie po wszystkich lekach to mi się cera strasznie zepsuła :< zawsze miałam taką gładziutka a teraz ciągle krostki eh

@Calineczka24 robilam badania na krzepliwosc zeby sprawdzic czy nie musze zwiekszyc dawki zastrzykow[emoji4]
A apki mam trzy:happy baby,moja ciaza i trzecia tez moja ciaza ale ma inny znaczek[emoji4]
No i one mi pokazuja ,ze wlasnie niby tyle mam przybrac.
Waga sie nie martwie,chce zdrowe dzidzi a ja najwyzej bede gruba krowa[emoji1]
A ty jak sie czujesz?

@roxie123 moim zdaniem tantum verde jest bardzo dobry,mi pomaga ,gimbax tez mialam kiedys,z tego co pamietam to chyba nie zbyt "smaczne" to plukanie bylo[emoji4]
Ja czuje sie dobrze[emoji4]oprocz tego ,ze chcialabym miec w domu usg dla spokoju psychicznego to dobrze[emoji14]

@Funia90 musi pomóc nie widze wyjścia :) bardziej mnie drażni to ,że rośnie mi ten ząb xD
A kiedy masz teraz wizytę ? :) ja od czwartku znowu maraton rannego wstawania :p ale dupka zaczne brać tak od 19 dnia dla pewności :) dzisiaj ostatnie wiesiołki :) jakoś mam wrażenie, że dalej nie zajde w tym cyklu ale chyba zaczynam się przyzwyczajać

@roxie123 no musi ,musi[emoji5]te 8 sa beznadziejne,mi juz kilka razy wyrastala i dalej nie wyrosla mi zadna ale moze to i lepiej bo podobno same problemy z nimi[emoji4]
Badzmy dobrej mysli,jeszcze nawet owulki nie mialas a juz czujesz ,ze nie zajdziesz....spokoj,spokoj,niczym i NIKIM sie nie przejmuj,mysl tylko o dzidzi[emoji5][emoji5][emoji5]
Ja mam wizyte w czwartek ,mam nadzieje,ze dzidzi skacze [emoji5]

Dziewczyny... Czy po poronieniu obfita miesiączka to norma?? .. Nie ukrywam że ta daje mi w kość.. Mam nadzieję że to nie jesy żaden zły objaw

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 ja mialam bardzo obfita pierwsza miesiaczke,nastepne normlane,lekarz uprzedzal mnie ,ze tak moze byc ,takze mysle ,ze nie masz czym sie martwic ,wspolczuje tylko pogody na tak obfity okres[emoji53]

reklama
@Funia90 ja to własnie nie myślę o staraniach ... nie wiem przestawiło mi się coś :p teraz mam w głowie przeprowadzkę :D taka jestem nakręcona że szok :)
Czekamy na czwartek w takim razie :) kochana bobas tam szaleje w brzuszku :* teraz juz pewnie się dowiecie czy niunia czy niunio :) ja obstawiam małą kobitkę :* byle zdrowo rosło i kopało mamunie z całej siły :)
@Marika92 nie martw się to normalne ... organizm się oczyszcza i musi uregulować to dobrze nawet , że jest taka . Mimo wszystko to była wysoka ciąża i chociaż jest już ok , to organizm musi wyrównać hormony itd :) pozdrawiam :*

Do góry