reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nafoczka pierwszy dzień za Tobą a mowia ze najtrudniejszy pierwszy krok...teraz juz bedzie lepiej. Szybciutko przestawisz sie na nowy tor, a kontakt z ludzmi tez Ci dobrze zrobi, takie oderwanie od codziennych obowiązków. Później sie wraca z utęsknieniem do domu i to jest cudowne. Aha smigaj szybciutko po skierowanie, pewnie to nic poważnego, ale trzeba sie upewnić.:)

reklama
Witajcie dziewczyny ja nie dawno wrocilam z pracy piszecie o upalach ja nie mialam dzisiaj czasu o tym myslec bo gdy jest taka pogoda jak dzisiaj to mam duzo pracy i nawet nie ma czasu na jedzrnie i picie wiec dzien mi szybko zlecial a teraz jeszcze loda zjadlam;)
@nafoczka zmywarka to genialna sprawa zaluje ze wczesniej tego nie mialam jak pralka kto teraz pierze recznie
@roxie123 wspolczuje krostek ale ja ostatnio tez nie ladna cere mam chyba od slonka. A co to czytalam ze zab rosnie 8 obys tylko tego co ja nie miala ja wyrwalam i czuje sie zarabi...cie:)
@Marika92 to normalne organizm sie oczyszcza ja bym poczekala te 2, 3 cykle i do dziela.
@Funia90 daj znac co bedzie;) ale nie wazne najwazniejsze to zdrowko i waga sie nie przejmuj gdy bedziesz karmic sporo schudniesz.
@Frezja_1 ;) trzymam kciuki kiedy testyjesz? @Calineczka24 ja uwielbiam lato gorace chodze w sukienkach a najbardziej lubie kiedy wracam z pracy i nie musze kurtki ubierac gdy jest tak cieplutko nie nawidze zimy, niestety w zime w pracy bardzo mam zimno i noenawidze tego z calego serca natomiast mysle do afryki spokojnie moge pojechac:p jestem cieplolubnai i nawet przy takiej pogodzie jak dzis potrafie duzo pracowac

Hej dziewczyny
Przepraszam,ze bedzie tylko o sobie,ale myslalam,ze zawalu dostane przed chwila.Mam yorka,suczke,wlasnie sie cieka.Non stop mi piszczy w domu,czym doprowadza mnie do szalu.Ale co odwalila teraz to po prostu przeszla sama siebie.Wykapalam sie,zaczelam suszyc wlosy,ale stwierdzilam,ze skoro klade sie juz spac to jeszcze raz puszcze ja na dwor.Mia jest posluszna,zwykle jak tylko otworze drzwi to sama wchodzi do domu,przypomne ,ze mieszkam na wsi.Wiec wysuszylam sobie wlosy,otworzylam drzwi na zewnatrz,a jej nie ma.Zaczelam ja wolac,dalej nic.Wzielam wiec latarke z korytarza,zapalilam swiatlo przed domem i dalej jej nawolywac.Ale ciagle cisza.Wyszlam na droge,poszlam pod dom mojego brata,ktory mieszka po sasiedzku i gdzie czasami Mia sie wypuszczala.Ale nigdzie jej nie bylo.Wrocilam do domu,bo juz zaczelam schizowac,ze moze ja jednak nie puscilam i ona siedzi sobie w pokoju,ale tam pusto.Wzielam telefon,mialam juz do brata dzwonic,zeby pomogl mi jej szukac.Wyszlam jeszcze raz i zaczelam isc w strone wsi i wolac,nasz dom jest ostatni,modlilam sie tylko,zeby nikt nie jechal,bo moglby smialo pomyslec,ze to jakas zjawa,ja w koszuli nocnej z latarka w reku.I tak szlam nadzierajac sie az doszlam do kolejnego domu,tam uslyszala mnie sasiadka i przylaczyla sie do mnie,dodam tez w koszuli.Nie wiedzialam co robic,gdzie jej szukac,wrocilam jeszcze raz do domu po drodze zachodzac na posesje brata jeszcze raz,ale nic.Wreszcie bedac na podworku uslyszalam jak sasiadka mnie wola,pobieglam na droge i slysze i jak ona krzyczy,ze jest.Poszla na randke do jej psa,cwana schowala sie tak,ze nie bylo jej widac.Myslalam,ze ja rozszarpie.Tak sie zdenerwowalam,ze szkoda gadac.Jeszcze glowa mnie boli,bo zastepowalam dzis kolezanke,ktora jest na urlopie,ona siedzi w takim "akwarium" i ma klimatyzator przenosny ,ktory jest tak glosny,ze leb peka.
Ale sie rozpisalam.Dodam tylko,ze balam sie o nia bardzo,moj brat tez mial yorka,pieknego.Jak bylam na urlopie to sasiad go rozjechal,tak sie splakalam,ze nastepnego dnia wygladalam,jakby mi ktos oczy podbil.Brat twardy facet,zolnierz,a tez plakal jak dziecko.Ech,szkoda bardzo.

Sorki,ze tak z innej beczki,ale mi ulzylo.
Dobranoc kochane.

Cześć dziewczyny witam się z Wami jako pierwsza :)

Ale mi się pierdoły śniły :(
Herbatka już zrobiona i zaraz śniadanko .

@hona powiem Ci, że odważna jesteś. Łazić tak po wsi po nocy i to w koszuli :p
Wiadomo, że pies ważniejszy, ale mimo wszystko bym się bała.
Też bym zawału dostała gdybym była na Twoim miejscu, wiadomo pies tak samo jak dziecko i strach był zapewne ogromny. Dobrze, że wszystko się tak skończyło :)
@Funia90 jak się czujesz? Upały dają Ci w tyłek pewnie co?
@...Margotka9022... jak samopoczucie? przeszły mdłości?
który tydzień już masz?
@roxie123 na jakim etapie jesteście? Kiedy przeprowadzka?
@zosiak u mnie dziś znowu pały i tak do końca tygodnia :p
Wczoraj wymoczyłam tyłek w basenie u teściów na działce, było super :D

Milusińskiego dnia wszystkim :*

Witam się i ja.:-D
@zosiak ja testuje we wtorek, 25dc.
@hona rozumiem Twoj strach, w koncu pies jest jak czlonek rodziny. No i teraz beda szczeniaki:D
@Calineczka24 w cien na lezaczek i duzo wody pij.
Myślałam, że gorzej dziś będzie w sensie upału a tu nawet pokropiło :D
Zaduch straszny, chyba meega upału nie bedzie dziś.

Dzisiaj jedziemy z mężem mieszkanie oglądać a nawet dwa :p Chcemy coś kupić nim się dziecko urodzi. Przeraża nas kwestia kredytu, ale mamy teraz takie czasy, że bez kredytu nie da się dorobić własnego mieszkania.
Długo rozmawialiśmy i doszliśmy do wniosku, że musimy podjąć decyzję kupna mieszkania bo tyle już pieniędzy poszło na ten wynajem, że głowa mała.
Ja i mój mąż jesteśmy z tych ludzi którzy kredytów unikają.
Także trzymajcie kciuki ;) Jesteśmy umówieni na 16 :)

witam się :) wczoraj padłam ze zmęczenia, ten upał daje popalić dzisiaj to samo...a jeszcze wiecie te i tamte sprawy trzeba ogarniać hehe :p
Jakie miałam porąbane sny dzisiaj ...straszne ;/ ale to chyba za dużo wiadomości oglądałam i dlatego ;/

@Funia90 no powiem Ci , że spoko, nie ma parcia jakiegoś ... chyba rutyna już z tymi lekami itd.
@nafoczka aż tak źle było ? ;/ kurde to masz jakichś tyranów w tej robocie xD olej ich , rób swoje :)
Mi też pasuje syn , ale smaki jakieś u niej na córcię więc tego się trzymam :D
Widzisz mężuś się zajął ładnie synkami :) zmywarka owszem wygoda !!!
Mam nadzieję ,że ten guzek to tylko jakaś torbielka
@Frezja_1 ja testuje jakoś tydzień po Tobie :D 3 mam kciuki !
@Calineczka24 ja się smaruję cały czas balsamami codziennie po kąpieli :) juz taki nawyk sobie zrobiłam :) przy ostatniej ciąży mąż mi kupił kosmetyki MUstella i trzymam na ciążę :) wprowadzke planujemy na wrzesień jakoś , ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu :) masz racje bez kredytu ciężko ... my w sumie nie braliśmy ale teraz musimy porzyczyć z 30tys bo nie styknie nam kasy ;/ ale fajnie nowe mieszkanko , dzidzia , takie nowe życie powodzenia tam :))
@witch84 czekamy na fotki :)
@zosiak no jakoś tak chyba i słońce i leki się przyczyniają do tego ...ciągle smaruje się maściami bo ja nie przyzwyczajona zawsze buźke jak z obrazka miałam :< a co do 8mki nie jest mi do niczego potrzebna ...rosnie na razie jedna z tego co czuje ale jak mi ją przyjdzie wyrywać to pojadę pod znieczulenie ogólne xD
@hona a to łobuziara Ci stracha narobiła .
Z pieskami to tak jest łatwo się przywiązuje , słodziaki są , ale przychodzi dzień rozstania i jest masakra ;/ ja też mam mojego Łatka wszak rasowy nie jest , ale taki mój piesio i tez już lata swoje ma

reklama
Ja mam dzisiaj dzien wolny zabralam sie za porzadki pranie mycie okien ciekawe czy sie do wieczora wyrobie ogrom rzeczy w moim domu mnoe przeraza naprawde a ciezko mi sie ich pozbyc bo sa po mojej mamie i ciagle mysle czy wyrzucic czy tez nie:( ogolnie mam 120 m2piwnice i jeszcze strych oraz garaz wiem ze sa wieksze domy ale tak naprawde w 1 pokoju przebywam w drugim mam garderobe i jakos nie umiem ogarnac tego domu wydaje mi sie tak gigantyczny:/ siostra mi ostatnio probowala pomoc i troche babilotow sie pozbylyamy naliczylam 14 wazonow
A gdzie ogrodek i reszta rzeczy wiecie robie takie porzadki zebym miala latwiej jak zajde w ciaze
@roxie123 moja 8 strasznie mi dokuczala nie umiala wlasnie sie wybic i nie bylo miejsca dla niej coagle stany zapalne i spuchniete dziasla a teraz spokoj wprawdzie naprawde mnie bolalo qle jak bol minie szybko sie zapomina a zabek zdrowy wyrwalam
@Frezja_1 w takim razie trzymam kciuki;)
@Calineczka24 ja rowniez chcialabym mieszkanko ale dostalam w spadku dom i musze sie teraz zajmowac nie wyobrazam sobie przychodzic do taty sprzatac a potem iscdo siebie i znowu sprzatac o matko.

Do góry