reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzieki dziewczynki, w takim razie bede zazywala te podjezykowe jak zalecil lekarz najwyzej zawsze mozna zmienic. ...przesune sobie tylko o jeden dzien cyklu bo wtedy kiedy mam niby wziac pierwszy raz wydaje mi sie ze mam owolulacje.bo zazwyczaj mam w miare regularne cykle. A to ze dwa dni po powinno sie, tak? I jesli @ nie przychodzi branie luteiny sie kontynuuje jesli np mysli sie ze jest sie w ciazy? Czy juz trzeba isc do lekarza i on zadecyduje ? Sorki ze tak pytam, ale troche zielona jestem w tych sprawach, dopieto po stracie dzieciatka zaczelam sie w to wglebiac :-)
@AgaB33 ja jednak wierze ze Ci sie udalo !! Trzymam kciuki, i kibicuje z calego serca! A jak nie tym razem to moze zaskoczymy razem w kolejnym cyklu :-D i moze @gosia100 tez ! :-D bo tak jak pisalam tez trzy @ powinnam czekac ale po 2@ dzialamy, ostatnio zaszlam w drugim cyklu wiec tez cos nie wierze ze uda mi sie od razu..:-) a listopad jest spoko, wlasnie ostatnio mąz mial urodziny i listopad to bardzo fajny czas na swietowanie :p wiec dla mnie miesiac juz tez nie gra roli.. :-) :-)

reklama
@roki_1991 bóle jak na okres to normalne w ciąży. Rozumiem twoj niepokój, ale staraj sie myslec pozytywnie. Tak jak @roxie123 napisala nie da sie przygotowac na najgorsze, wiec trzeba myslec, ze bedzie dobrze.:) i tego Ci życzę.

Hej dziewczyny pozdrawiam Was .
Wczoraj byłam u gina na kontroli i po recepty na pigułki i pożegnałam się z nim bo odchodzi na emeryturę to była ostatnia wizyta.

A dziś dentystka mnie czeka .

Wstałam kawę wypilam i muszę zjeść śniadanko.

Buziaki dla wszystkich.

@anja93 hehe, ale zbieg okoliczności - ja ostatnio też zaszłam w 2 cyklu :) też miałam zabieg 5.10. no i @ wypada nam w podobnym terminie ;) za to pierwszą ciążę zaszłam dopiero w 7 cyklu (ta ciąża była szczęśliwa i mam dwulatkę w domu) :)

Dziewczyny czekam na Wasze pozytywne testy - szczęście dla Was a nadzieja dla jeszcze oczekujących! :)

@roki_1991 dziękuję. Obyś mi przepowiedziala :-) Bardzo bym chciała. Ale ja właśnie piersi wcale nie tkliwe także... biedne te Twoje cycochy. Ale może jak je tak nonstop masujesz to dlatego nie takie twarde :-) Ja wierzę że będzie wszystko dobrze u Ciebie.

@anja93 to bedziemy działać. W kupie raźniej

Ostatnia edycja:
@gosia100 to jestesmy takie bratnie dusze, szczescie w nieszczesciu mozna powiedziec :-) najwazniejsze ze w ogole mozemy zajsc w ciaze. Ty jeszcze masz ten plus ze masz corcie to wiesz ze mozesz donosic ciaze, ale ja tez licze ze moje poronienie to byl przypadek, nie ma opcji :-) w sumie wiele dziewczyn z tego watku jest juz w ciazy i szczesliwie ją donosi w to akurat wierze, a te ktore sie staraja na pewno sie doczekaja. Cos mi sie wydaje ze 2018 rok bedzie SUPER. Dla kazdej z nas :-D

@angie te co odebrałam tydzień temu są ok. Po 14 M ma jechać dziś odebrać resztę badan czyli te ważniejsze: homocysteina b12 i kwas. Czekam na szpilkach

reklama
Do góry