@gigi Ja robilam cytomegalie z krwi a ueraplazme mykoplazme i chalmydie z wymazu ta metda pcr czy jakos tak. Podobno najtaniej wychodzi w alabie ale musi ci to jakis ginekolog pobrac.
@Malaga00 bardzo mi przykro

z doswiadczenia powiem, ze zlosc na lekarzy, rozpamietywanie, analizowanie kto zrobil blad itp nie pomoze

pogadaj z psychologiem. (Znalazlas jakiegos sprawdzonego??) Wiem, ze to trudne ale trzeba zaakceptowac to co sie stalo, pogodzic z tym, i zyc ze swiadomoscia ze ty ze swojej strony zrobiłaś wszystko co moglas najlepiej.. a zeby zyc dalej trzeba sobie to w glowie ulozyc... i w kolejnej ciazy znalezc zaufanego lekarza.. tyle mozemy..

trzymaj sie kochana :*
To czy pozwiesz lekarke to Wasza prywatna sprawa. Ale pamiętaj, zrob tak zebys dalej mogla zyc i dojsc do siebie ;*
@coco07 ja nie wiem czy heparyna pomaga czy nie. Nikt z nas tego do konca nie wie, ale na 99% nie szkodzi. Wiec wole ja brac niz jej nie brac
@Dagmarka1991 a co to niby mialo znaczyc?... albo niech powie o skutlach ubocznych, albo niech nic nie mowi. Nie rozumiem takich lekarzy.
@Takaja123 jakos po 3 zastrzyku mimo wczesniejszej paniki uznalam, ze to nic takiego.. teraz robie ot tak... gadaja z mezem, w przelocie jak cos robie itp [emoji14]
A ja wczoraj dostalam wyniki z krwi z prenatalnych i wszystko ok. Balam sie , bo gin uprzedzala , ze przy blizniakach to czesto glupoty wychodza... fakt ze dziwi mnie to bo w ryzyku z ZD jeden plod ma 1:20000 a drugi 1:18645 ... [emoji14] wiec to chyba ta glupota. Ale ogolnie ryzyk z usg i krwi brak.