reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ooo, właśnie czytam Twoje posty, który to już tydzień? :))

U nas wszystko w porządku, mamy się dobrze, już 35 tc :) termin wg OM na 20.02.
Mały nie jest taki mały, duży chłopczyk i nie możemy się doczekać aż się zobaczymy :)

Wow no to już niedługo do spotkania z synkiem, super :)
U mnie leci właśnie 25tc, tydzień temu miałam prenatalne i córeczka już 600gr ważyła, więc wyszło tydzień więcej niż z om :)

reklama
Wow no to już niedługo do spotkania z synkiem, super :)
U mnie leci właśnie 25tc, tydzień temu miałam prenatalne i córeczka już 600gr ważyła, więc wyszło tydzień więcej niż z om :)
Super! Będzie dziewczynka [emoji7] imię wybrane? Po polówkowych już szybciutko zleci. Z każdym tygodniem dzidziuś jest coraz bezpieczniejszy, także oby jak najdłużej w zdrowiu i dobrym samopoczuciu mamusi :)

@Marika92 tak, już czekamy z niecierpliwością:)) piękna z Was rodzinka.

Super! Będzie dziewczynka [emoji7] imię wybrane? Po polówkowych już szybciutko zleci. Z każdym tygodniem dzidziuś jest coraz bezpieczniejszy, także oby jak najdłużej w zdrowiu i dobrym samopoczuciu mamusi :)

@Marika92 tak, już czekamy z niecierpliwością:)) piękna z Was rodzinka.

Imię wybrane, będzie Wiktoria :) a u was jak? :)
Do tej pory było super z moim samopoczuciem, ale od kilku dni boli mnie gardło, dziś jest już masakra i boję się że będzie z tego angina.... Oby nie. Od wczorajszej nocy bolą mnie plecy więc siedzę właśnie na ip żeby sprawdzić czy wszystko jest okej. Bo oczywiście mam schizy z szyjka

Imię wybrane, będzie Wiktoria :) a u was jak? :)
Do tej pory było super z moim samopoczuciem, ale od kilku dni boli mnie gardło, dziś jest już masakra i boję się że będzie z tego angina.... Oby nie. Od wczorajszej nocy bolą mnie plecy więc siedzę właśnie na ip żeby sprawdzić czy wszystko jest okej. Bo oczywiście mam schizy z szyjka
U nas będzie Leoś :)
Na tym etapie, na którym Ty jesteś, też miałam różne obawy. M.in. właśnie o szyjkę, o przedwczesny poród itd. Też jeździłam na IP. Dobrze robisz, będziesz miała spokojny weekend. I nie wiem czy w okolicy 25tc jest jakiś intensywny wzrost dziecka i macicy, ale pamiętam te bóle pleców. Wyłam z bólu w nocy, masakra. Straszyli mnie wszyscy,że tak już będzie do końca. Ale chodziłam na fitness, kobieta pokazała mi jak rozluźnić mięśnie pleców, gdzie mąż ma masować i jak spać. Szczerze przeszło jak ręką odjął, obecnie tylko zgaga i wymioty od zgagi, ale plecy super. Będzie dobrze, na pewno :) poczytaj o formach rozluźnienia pleców i przeniesienia ciężaru na uda i pośladki. Trzymam kciuki :))

Patrzcie dziewczynki [emoji7]
PicsArt_01-11-02.26.24.jpeg

reklama
Do góry