katrina13
Fanka BB :)
Mi moj mówił o 3 miesiącach, ale później od słowa do słowa, że mam długie cykle kazal wsiąść duphaston zeby @ przyszla - pierwsza po poronieniu i przy drugiej @ juz będziemy stymulować.Ile wasi lekarze kazali wam czekać że staraniami po poronieniu? Nam mówił że zaleca odczekać ze staraniami 3 miesiące... Z jednej strony rozum mówi żeby czekać a z drugiej chęć bycia mama jest silniejsza... Wczoraj dostałam pierwszy okres po zabiegu równo 4 tygodnie. I cały czas gdzieś siedzi mi w głowie to pytanie czekać czy działać. Oszalec można![]()
Przecież to sa dwa piękne pęcherzyki, po pęknięciu widoczny jest plyn w jajniku (choć nie zawsze widac plyn) zwany ciałkiem żółtym.On powiedział tylko tyle, że była szansa na bliźniaki. Mówił, że są te pęcherzyki, czyli raczej nie pękły. Kurde mało mówił, musiałam go za język ciągnąć. A ten jajnik boli mnie mocno od kilku dni, w planowana owulację czyli tydzień temu też mnie bolał. Poszłam na usg bo bałam się, że znowu mam torbiel.
Wstawię zdjęcie, dla mnie to tylko dwie czarne plamy, nigdy nie wiedziałam na usg pękniętego pęcherzyka, ani owulacji. Zobacz załącznik 1257801