reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hahahahah dobre z tym edkiem ;-)
a jak tam alicja u Was przeprowadzacie sie?
przyszła mamusia no ja to az takiej radochy nie mam bo syfu nie nawidze ale malować uwielbiam hahahah. Dzis byliśmy w obi i taką piekna tapete widziałąm i mowie do M tak na jedna ściane ślicznie by było albo takbym kolor ścian zmieniła a on mowi " Mowy nie ma nie będę co1,5 roku remontu robił" hihihi

HiHI...trzeba bylo powiedziec ze sama sobie zrobisz :p lubisz malowac? to zapraszam..bo nam tylko malowanie zostalo w sumie i przykrecenie zyrandola i kontaktow..i bedzie pieknie :) i czysto!!!

Edytko, odpisuje , odpisuje..Przyzwyczaiłam się do forum..Lubie wiedziec co u Was slychac..Takie straszne cieplo stad bije..I duzo rzeczy moge sie nowych dowiedziec o czym nie mialam zielonego pojecia..

reklama
Pati więc może jednak warto antybiogram?

Alicja kochana przeprowadzka gdzie jak kiedy? Czemu flachy nie stawiasz? Kiedy parapetówka Jesoooo nie no.. uduszę tą dziewczynę nic a nic się nie chwali :wściekła/y:

to się baw w ogrodniczkę Alicju
oj powiem Ci ,że wczoraj zdarzyło mi sie pociągnąć ale tak jest ok
a gronkowiec mowisz a wytłumacz mi co to dokladnie ten antybiogram wystraszyłaś mnie teraz skąd gronkowiec ? buuu

Edi bo ona skrytą kobietą jest nie wymagaj od niej zbyt wiele tak ;-)
przyszła mamusia wiesz co na razie podziękuję po ostatnich wojażach na działce mi starczy a ile jeszcze przede mna, jeszcxze okno od kuchni i to od kibelka też by sie nie obraziło jakby je ktoś malną no i potem wszystko od środka buuuu i pergole jescze i ławke musze polakierować oj mam co robić chyba haha
a jutro 3 wielkie okna u babci jak nie wroce to znaczy , że padłam

Ostatnia edycja:
Olcia to już finish jak widzę u Was... aaa wkońcu święta się zbliżają.
Powiem Wam że nicz czuje znów magiii świat.. :baffled::sorry:

Alicja już wiem.. czemu masz taki zajefajny humorek :-p:confused2:

Alicja Ty mi tu nie ściemniaj? I porzuciałaś swoich kolegów karaluszków? :wściekła/y::angry: Jak tak mogłaś? Pożegnałaś się choć?

Pati nie ładnie jak nie mówi sie wszem i wobec że parapetówa niedługo? Jak mam się przygotować :eek::laugh2:

Olcia a jakie kolarki wybraliscie?

reklama
Olcia to już finish jak widzę u Was... aaa wkońcu święta się zbliżają.
Powiem Wam że nicz czuje znów magiii świat.. :baffled::sorry:

Edycia, kupuj jakieś jajka ozdobne. Porozkladaj po domu..a jak nie to KINDER JAJKA tez beda ok..i bedzie niespodzianka :) Chociaz troszke swiat bedziesz miala :) A jak juz zacznie sie gotowanko i pieczenie swiat to sie wkrecisz w nastroj, jak nie to zapraszam do nas..Zostal niecaly tydzien do swiat a ja juz swiruje :)

EDYTUJE:::
A kolor przedpokoju bedzie taki ciemny ale zywy fiolet..ide zerkne na pudelko to powiem jak sie nazywa...DAMSON DREAM 3 z DULUXa. Zyrandol i kontakty w srebrnej satynie..tak nowoczesnie chcielismy

Ostatnia edycja:
Do góry