reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nikogo nie ma. ... więc zmykam.. dzisiaj spowiedź u nas w kościólku pasowałoby iść i nie mysleć o tym juz. Tylko czy czasu starczy?

Buziam Was wszystkie. Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam choć chyba to możliwością nie jest...:baffled:

reklama
Aga, to rzeczywiście niezła ta Twoja bratowa. Niestety nie mamy na to wpływu, że są tacy ludzie, którym na dzieciach w ogóle nie zależy.

Kinguś, zapomniałam napisać, że śliczny brzusio.

Witajcie:-)

Pixella pamiętam jak cierpiałaś na korzonki a fasolka już była a tu juz u ciebie 28tydz,jak to przelaciało:tak::tak:

Mirka nie mogę się napatrzeć na twojego aniołka,jest taki słodki i śliczny:-)

Kingus brzuszek już ładnie widoczny:tak::tak:

A mi jakoś smutno,moja koleżanka z pracy,której zbytnio n ie lubię jest w ciązy,dokładnie w tym samym dniu jak ja rok temu 5.04 zrobiła test,dwa dni pózniej 7.04 miała pierwsze usg a dziś sie dowiedziałam że nawet termin ma dokładnie taki sam jak ja miałam na 3.12,wymiękłam,wszystko się przypomniało:zawstydzona/y:

Dzisiaj mam wizytę u gina,pewnie znowu usłyszę że wszystko będzie dobrze.

Karinko musimy być silne przede wszystkim dla samych siebie. Bo jak o siebie same nie zadbamy nie zrobi za nas tego nikt! Dlatego musisz być silna! Pokaż innym i nam że potrafisz.:tak::tak: Jestem z Tobą całym sercem. A koniecznie daj znać co i jak powie znów ginek! Który to u Ciebie dc?

Aga34 to dobrze że do całej sprawy podchodzisz już z dystansem i uśmiechem. Ponoć nie ma tego złego... co by na dobre nie wyszło :eek::baffled::zawstydzona/y::-D:rofl2: i tej teorii się trzyjmajmy.

Zmykam... bo nie zdążymy..
Buziaczki w pysiaczki.

reklama
Karinko musimy być silne przede wszystkim dla samych siebie. Bo jak o siebie same nie zadbamy nie zrobi za nas tego nikt! Dlatego musisz być silna! Pokaż innym i nam że potrafisz.:tak::tak: Jestem z Tobą całym sercem. A koniecznie daj znać co i jak powie znów ginek! Który to u Ciebie dc?

Dzięki Edytko,ty to mnie zawsze pocieszysz,dziś mam 9dc więc na pewno nic nie bedzie widac,zadnych pecherzyków czy sladów owulacji.Wiec nic nowego raczej się nie dowiem no ale po clo musze się co miesiąc badać

Do góry