reklama
martusionek
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki!
AgaIr gratuluje licencji:-):-):-)
a mnie dalej męczy @ i coraz gorzej się czuję zamiast z dnia na dzień lecieć mniej to leci więcej:-(i boli przy siusianiu czy to normalne?
jeszcze w pracy dziś spotkałam koleżankę która pracuje od niedawna w naszym przedszkolu tylko na takiej wiosce i zaczęła się pytać czy nie planuje dzidziusia ja z zaciśniętymi zębami powiedziałam że nie . jak potem opowiadałam koleżankom na grupie to one powiedziały trzeba było powiedzieć,że poroniłam NIE będę TEGO MÓWIŁA PRZYSADKOWYM OSOBOM bo mnie to boli ....
AgaIr gratuluje licencji:-):-):-)
a mnie dalej męczy @ i coraz gorzej się czuję zamiast z dnia na dzień lecieć mniej to leci więcej:-(i boli przy siusianiu czy to normalne?
jeszcze w pracy dziś spotkałam koleżankę która pracuje od niedawna w naszym przedszkolu tylko na takiej wiosce i zaczęła się pytać czy nie planuje dzidziusia ja z zaciśniętymi zębami powiedziałam że nie . jak potem opowiadałam koleżankom na grupie to one powiedziały trzeba było powiedzieć,że poroniłam NIE będę TEGO MÓWIŁA PRZYSADKOWYM OSOBOM bo mnie to boli ....

martusionek
to moja pierwsza @ po poronieniu a mnie boli jak sikam ta część ciała
kiedyś jak miałam okres to z biegiem dni leciało coraz mniej teraz dziś jest 4 dzień a mi dosłownie leje się po nogach:-(

martusionek
Dzięki niusi@ mam nadzieję ze szybko się wyreguluje i jeszcze dwie @ i kolejne starania mam tylko nadzieję że będzie teraz dobrze na razie to wyleczyć toksoplazmozę muszę :-(
reklama
martusionek
Śliczne są te twoje aniołki:-) Ja w chwilach relaksu wyszywam krzyżykami:-)