reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hahahha Aga aparatka jedna ;-)
wiecie co ja sie czuje strasznie temp. przeszlo 37 a jak dla mnie to tragedia przy 38 mam juz majaki wrrrrr MAM JUŻ DOĆ CHOROWANIA ja PROTESTUJĘ !!!!!

Cześć Dziewczynki!
AgaIr gratuluje licencji:-):-):-)
a mnie dalej męczy @ i coraz gorzej się czuję zamiast z dnia na dzień lecieć mniej to leci więcej:-(i boli przy siusianiu czy to normalne?
jeszcze w pracy dziś spotkałam koleżankę która pracuje od niedawna w naszym przedszkolu tylko na takiej wiosce i zaczęła się pytać czy nie planuje dzidziusia ja z zaciśniętymi zębami powiedziałam że nie . jak potem opowiadałam koleżankom na grupie to one powiedziały trzeba było powiedzieć,że poroniłam NIE będę TEGO MÓWIŁA PRZYSADKOWYM OSOBOM bo mnie to boli ....:angry:

matusionek witaj a ktora to @po? i boli Ci macica czy co? bo nie bardzo zrozumiałam. Ja mam niearz tak , że przy parciu podszas załątwiania się boli mnie macica wczesniej tak nie miałąm

pati jeszcze nie sprawdzalam ale Ty wiesz ...ze jest gucio

aga irl haha juz ja masz ...

martyniusik mnie boli tez mam takie dziwne rwania przy @

to moja pierwsza @ po poronieniu a mnie boli jak sikam ta część ciała:tak: kiedyś jak miałam okres to z biegiem dni leciało coraz mniej teraz dziś jest 4 dzień a mi dosłownie leje się po nogach:-(

kochanie nie denerwuj sie to normalne ja zawsze miałam @ góra 4 dni a pierwsza trwała 10 :-) spokojnie wyreguluje sie macica musi sie dobrze oczyścic

Dzięki niusi@ mam nadzieję ze szybko się wyreguluje i jeszcze dwie @ i kolejne starania mam tylko nadzieję że będzie teraz dobrze na razie to wyleczyć toksoplazmozę muszę :-(

reklama
Do góry