reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

MOTYLKU rozumiem że Twoja dzidzia będzie miała na imię Weronika super wybór moja córcia też jest Weronika i to takie fajne dziewczynki zresztą każde imię jest dobre i wszystkie dzieciaczki są cudowne
wybaczcie bredzę

miałam dziś spotkanie z rodzicami dzieci niepełnosprawnych mamy taką swoją paczkę no i na tym spotkaniu rozmawiałam z prezesem naszej grupy on mi załatwiał obecną pracę więc mu powiedzialam co się dzieje co w firmie się mówi na mój temat a że mój szef i prezes są kumplami to zadzwoni do niego i mu wytłumaczy że ja nie leseruje tylko naprawde nie nadaję się żeby już wrócić do pracy zresztą prezes powiedział żebym sobie dała spokój z nimi jeśli ma mnie to kosztować tyle nerwów i poszuka mi innej pracy takiej gdzie pracownica bez wzgędu na to co się dzieje nie będzie narazona na szykany i nerwy
a na razie mam ciągnąć zwolnienie i jechać z Wercią na ten turnus nad morze w czercu odpocząć ukoić nerwy zbić hormony i zobaczymy co będzie dalej
na chwilę obecną wkręcił mnie do komisji wyborczej na wybory do europarlamentu parę groszy wpadnie
oj się rozpisałam
przepraszam Was
miłego wieczorka

Ostatnia edycja:
reklama
Dokładnie Weronika jezeli sie jednak okaze ze pani doktor sie pomyliła:sorry2: to bedzie Rysiu.Strasznie mi sie to imie podoba .Moze dlatgo ze kidys miałam szefa Rysia super przystojny facet i madry:-D

Usg mam jutro, mam nadzieję, że tam dojade bo chyba nie będę jadła przed i pewnie bedzie mnie mdlilo
Daj znać po wizycie:tak:

Beatko pięknie wygladacie.. bosko.. Ależ ten czas leci. A koniecznie napisz jak wizyta jutro... oby to nie było nic niepokojącego. A ile magnezu bierzesz tabletek?
3 tabletki dziennie

Witam was kochane. Byłam dzisiaj u mamy na kontroli ciśnienia, bo leki sa jakie sa, ale wszystko ok, no moze poza twarnieniem brzucha bo (liczac noc) mialam juz 12 napięć, ale tylko 1 bolesny skurcz. Juz sama nie wiem co robic,
Trzymaj się.

Jestem po USG i mega szczesliwa:-),Weronika rosnie prawidłowo.
Super, gratuluję :-D

Byłam dzi u lekarz powiedział ze wg niego wyniki ok ale dobrze by było zbić troche tsh 2,933 niby w normie ale wiedomo jak to dr powiedział do rozrodu za wysokie i dał skierowanie do endokrynologa. . . .
Trzymam kciuki za szybkie zbicie ;-)
A niech M się nie dąsa :-D:-D

na chwilę obecną wkręcił mnie do komisji wyborczej na wybory do europarlamentu parę groszy wpadnie
Super

A do mnie dzwonili z przychodni żeby na 9:45 przyjechać super będę się krócej przed wizytą denerwować.

KINGUŚ śłiczny brzusio,, ale ten suwak Twój mknie,,,

NI E WIECIE JAK SŁODZIUTKA??? JAK PO WIZYCIE>>>>> CAŁY CZAS TRZYMAM KCIUKI....:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Wróbelek,, mi tez tak twardnieje, stawia sie brzuchol...:tak::tak:

WIECIE CO U SYLI?????

ALLA,,, ALSO,,,, zaglądami czekam,aż WAS coś weźmie....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dbuziolki,,
SZAFIREK BUZIOL

CARII.....:-D:-D

KAROLKA, :-D wszystkie buziam,,,,

SOnitka ja niestety nie znam sie na tych wynikach:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

uciekam bo ja znów się męczę,,,,, buuuuu,,papapa

MIŁEGO KLIKANIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM.....

Kasiekkm ja też co chwilę zaglądam i czekam aż się Edytka odezwie.
Mnie tak szybko chyba nie weźmie;-);-);-), a Ty uciekaj do łóżka!!!!

Dziewczyny biję się z myślami. Oczywiście dobrych wieści nie mam i ja dzisiaj.
Niby pęcherzyk ciążowy jest i żótkowy ale ciąża jest bardzoooo nisko osadzona i wiele mówić nie trzeba bo mi ginka raz jeszcze wszystko na spokojnie wytłumaczyła....
Brak słów - a szanse na donoszenie w skali od 1-10... "1":baffled::-(
Nie mam siły się rozpisywać. Zresztą co mam pisać. Że będzie dobrze? Może będzie ale jakim kosztem???? Zwariuje z Wiesiem wcześniej jak to wszystko się wyjasni. Wybaczcie.....wybaczcie.:-(

Wiadomości od Sylwi mam z rana.. że jest w szpitalu z koleżanką z którą sie widziała już 4 razy na oddziale i że ta dziewczyna urodziła w ten poniedziałek martwe dziecko w 22tc :-(

A Sylwia zostaje w szpitalu do poniedziałku i dostaje kaprogest.

reklama
Do góry