reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tylkona sekundkę....

MARTI, ENKa..... bardzo sięcieszę,żeu waszych kruszynek wszystko ok..;)

EDI, SYLA< AGA AJ,AGA IRl..trzymam kciuki i modlę się za WAS. wierzę,żebędzie dobrze.... trzymajcie się dziewuszki,.,,,:tak::tak::tak:
uciekam,,,, miłego klikania.......:tak::tak:

reklama
hej!!! witam sie znowu na chwilkę... edytko jestem z wami całym sercem i wiesz czuję że tam się toba dobrze zajmują i wszystko będzie w porządku. moja koleżanka jak była w 7 tc to nie było w ogóle widac pęcherzyka a za tydzień tak urusł i serduszo było wiec jak widzisz nic nie jest przekreslone. ona teraz jest już na końcówce-rodzi w lipcu :)

A u mnie... panikara ze mnie, bo teraz mnie nic nie boli, rano jeszcze troche mnie kłuło ale przeszło do południa także przepraszam że zamieszanie wokół siebie zrobiłam :-/

Dzisiaj zaliczylam kartkówe z niemieckiego, miałam tylko jedno słówko źle :-D ale nie wiem na jaką ocene bo nie oceniała tego jeszcze... jutro mam makroekonomie :-O baba oblała w poprzednim semestrze 70% studentów więc trzymcie kciuki żebym zdała jak najlepiej, bo za dwa tygdnie mam egzamin z tego i jakby mi jutro źle poszło to nie mam po co na niego iśc (dała nam dwa terminy do wyboru, ja wole ten wcześniejszy)

AgaAj myśle cały czas o was, pamiętaj u mojej koleżanki nic nie było widac a jednak teraz chłopak waży już 1700 gramów więc wszystko jest możliwe, trzeba w to wierzyc a ja wierze

buziaki dla was

Kasiek Ty burzo :-) Frnio to edzie dopiero Piorunekpo mamusi :-)
Selenka super wesci
dziewczynki kochanae 3 mam za Was bardzo mocno kciuki :*********

dziewczynki mam pytanie
czy któraś z Was miala problemy z nadpłytkowością lub odwrotnie krwi???

a ja sobie leże i leże, rozmawiam z innymi ciężarówkami, one juz na końcówkach a przed nami jeszcze tyle....
ale damy rade
jestem dzis mega zadowolona bo sama siusiam, a to w porównaniu do wczoraj wielki sukces...

cieszę się Syla ,że masz lepszy nastój. Tak trzymaj. Miałam kiedyś małopłytkowość. Dali mi mnóstwo witaminy B róznych typów i przeszło. Rzekomo stres działał na moją niekorzyść. To było po smierci mamy , a później jeszcze poronienie..
Alicjo, kochanie, jak sie czujesz w małżeńskim związku? Czujesz zmianę?
Allaa, also, wróbelku, pozdrowienia.

Dziewczynki dostałam SMS-a od Edytki jest w szpitalu bo zaczęła plamić nie wiadomo dlaczego jak się czegos wiecej dowiem to dam wam znać. Napisała że cały czas wierzy i odpoczywa dostała leki i narazie jest ok.

Gorąco pozdrawiam Edytkę i modlę się, aby wszystko było dobrze!!!

Edytko trzymaj się dzielnie!!
Syluś ja miałam małopłytkowość koło 30 tyg i lekarz chciał mnie do szpitala kłaść, jednak ja się zawziełam piłam codziennie sok z buraków, jadłam bardzo duzo warzyw i owoców i płytki mi skoczyły do góry. Chociaz nie wiem czy dieta ma na to jakis wpływ, ale mi sie wyniki bardzo poprawiły. Teraz mam wszystkie książkowe.
Selenko dziękuję!
My z M staramy się wygonić maleństwo z brzuszka, ale tylko spacerami;-);-), dziś byliśmy nad morzem pół dnia, potem na pożegnalnej pizzy a jak wróciliśmy to padłam ze zmęczenia.

reklama
alla- ale nie bralas zadnych leków? mialaś jakies konsultacje z hematologiem pytam bo znajoma ma nadpłytkowosc i wlasnie jej dzidzius umarł w 26 tygodniu:-(

Do góry