reklama
allaa
Fanka BB :)
Sylwia bardzo mi przykro z powodu Aniołka znajomej-
[*]
[*]
Mi płytki spadły do 120 tys, a dolna granica to 140 tys. Gin dał mi skierowanie do szpitala, miejsce było dopiero za tydzień, bo nie uznali tego za nagły przypadek, ja po tyg powtorzyłam badanie i było juz 140 tys więc lekarz kazał tylko je kontrolować co tydzień. Teraz mam 163 tys.
[*]
[*]
Mi płytki spadły do 120 tys, a dolna granica to 140 tys. Gin dał mi skierowanie do szpitala, miejsce było dopiero za tydzień, bo nie uznali tego za nagły przypadek, ja po tyg powtorzyłam badanie i było juz 140 tys więc lekarz kazał tylko je kontrolować co tydzień. Teraz mam 163 tys.
witam dziewczynki,
Edytko, AgaAj, Syla, AgaIrl jestem cały czas z Wami myślami. Musi wszystko wyjsc na prosta.
ja odebralam wyniki i martwi mnie toxo. IgG (przeciwciała) mi wzrosły. W grudniu miałam 126 a teraz 150 ....
wysłałam wyniki do ginka i czekam na opinie. IgM cały czas ujemne.
Edytko, AgaAj, Syla, AgaIrl jestem cały czas z Wami myślami. Musi wszystko wyjsc na prosta.
ja odebralam wyniki i martwi mnie toxo. IgG (przeciwciała) mi wzrosły. W grudniu miałam 126 a teraz 150 ....

Cześć dziewczyny
Ja całym serduchem z wami w każdej chwili.....
Trzymam kciuki za wszystkie maleństwa, te malutkie fasolki i te urośnięte gotowe do rozpakowania....
Naprawdę mam nadzieję że wszystkie maleństwa pozostaną w brzuszkach aż do 40tc....
Jestem troszkę zmęczona bo byłam u rodziców.... fajnie bo i rybki połapałam i grilla zrobiliśmy.... taki rodzinny dzionek...
pozdrawiam was serdecznie
Ja całym serduchem z wami w każdej chwili.....
Trzymam kciuki za wszystkie maleństwa, te malutkie fasolki i te urośnięte gotowe do rozpakowania....
Naprawdę mam nadzieję że wszystkie maleństwa pozostaną w brzuszkach aż do 40tc....
Jestem troszkę zmęczona bo byłam u rodziców.... fajnie bo i rybki połapałam i grilla zrobiliśmy.... taki rodzinny dzionek...
pozdrawiam was serdecznie
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Nie mam siły czytac wszystkiego ale widze ze u Edytki nie jest dobrze
.Modle sie mocno komu jak komu ale Tobie musi sie uadc bedzie dobrze.

dobranoc dziewczynki
EDYTKO AGUNIA AJ TRZYMAM KCIUKI!!!
selenko masz super lekarza!!! fajnie ze wizyta ok!!! buziaki
aga irl sylka trzymam mocno kciuki!!!!dacie rade dziewczynki!!! a maluszki niech siedza jeszcze w brzuszkach !!!
kasiu wrobelku wam tez juz malutko zostalo!!! buziaki
martii enka super ze dzidziole tak pieknie rosna ,,,,
kingus u Ciebie suwaczek pedzi do przodu ...łał dopiero co byly dwie krechy .... Supcio!!!
alla also guska dilajla czekamy na Wasze maluszki!!! buziaczki od e-cioteczki
pozdrawiam Wszystkie i zycze udanej i pieknej niedzieli
Uciekam spac ...chociaz dopiero co wstalam spalam od 19-nastej BUZIAKI W PYZIAKI !!!
EDYTKO AGUNIA AJ TRZYMAM KCIUKI!!!
selenko masz super lekarza!!! fajnie ze wizyta ok!!! buziaki
aga irl sylka trzymam mocno kciuki!!!!dacie rade dziewczynki!!! a maluszki niech siedza jeszcze w brzuszkach !!!
kasiu wrobelku wam tez juz malutko zostalo!!! buziaki
martii enka super ze dzidziole tak pieknie rosna ,,,,
kingus u Ciebie suwaczek pedzi do przodu ...łał dopiero co byly dwie krechy .... Supcio!!!
alla also guska dilajla czekamy na Wasze maluszki!!! buziaczki od e-cioteczki
pozdrawiam Wszystkie i zycze udanej i pieknej niedzieli
Uciekam spac ...chociaz dopiero co wstalam spalam od 19-nastej BUZIAKI W PYZIAKI !!!
Alicja1985
Also czekamy juz teraz na zdjecia Ignaska :-)
reklama
kasiekkm
Heh wiedziałam kiedy wejść,,heh... ALSO trzymam kciuki, teraz to Ty napewno z Ignasiem wrócisz..

Alicja witam.....ty kochana zabieraj siędo pracy nad maluszkiem,, ślub był. gdzie suwaczek........~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ja Ci wysyłam a Ty marnujesz,, heeheh, nie ma lenistwa.....

Syla.... ja też miałam małopłytkowość ok 21 tyg...... były poniżej normy,,,, nic nie brałam.. same skoczyły do góry ,, a za to anemia się przyplątała.....

... moja lekarka mowi ze tak w ciąży sie zdaż ze nagle spadnie albo wzrosnie bez przyczyny a na nastepnych wynikach nie ma śladu...... czyli tak jak u Alli...
ALla to teraz na Ciebie czekamy..
potem Dilajlla......Selenka na koniec czerwca niech się szykuje........ z Pixelką,,,, potem wróbelek i może ja,,,,,,

EDI,SYLA, AGa IRL. aga aj,, JESTEM Z WAMI CAŁYM SERCEM....
TRZYMAJCIE SIĘ, JA SIĘ POMODLĘ..
RESZTĘ DZIEWCZYNEK POZDRAWIAM I ŻYCZĘMIŁEGO DNIA.....
UCIEKAM , BO MOI CHŁOPAKI ZARAZ WRÓCĄ ZE SPACERKU Z PSEM I MNIE POGONIĄ

BUZIOLE

Alicja witam.....ty kochana zabieraj siędo pracy nad maluszkiem,, ślub był. gdzie suwaczek........~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ja Ci wysyłam a Ty marnujesz,, heeheh, nie ma lenistwa.....

Syla.... ja też miałam małopłytkowość ok 21 tyg...... były poniżej normy,,,, nic nie brałam.. same skoczyły do góry ,, a za to anemia się przyplątała.....

ALla to teraz na Ciebie czekamy..

EDI,SYLA, AGa IRL. aga aj,, JESTEM Z WAMI CAŁYM SERCEM....

RESZTĘ DZIEWCZYNEK POZDRAWIAM I ŻYCZĘMIŁEGO DNIA.....
UCIEKAM , BO MOI CHŁOPAKI ZARAZ WRÓCĄ ZE SPACERKU Z PSEM I MNIE POGONIĄ

BUZIOLE