reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
karola 322 to trzymam kciuki;):-D:-D:-D:-D

Wróbelku,, jak dobrze ,że w dwupaku;):-D:-D:-D opoczywaj:-D:-D:-D.. gratuluję córci..... czyli dobrze stawiałam na dziewuszkę:-D:-D:-D:-D

ciekawe czy Aga Irl... Tobie wykraczę dziewuszkę..... piękny brzuszek.... oczywiście życzę chłopca .. ale jakoś czuję,że to dziewucha;):-D:-D:-D trzymam kciuki za wizytkę.....:tak::tak::tak:

Wszystkie pozdrawiam,,,,

Wróbelku jak dobrze, że się odezwałaś i że wszystko dobrze. Gratuluję dziewuszki :-)

Olcia81 ja na razie zrobiłam toxo, cytomegalie i rozyczke. Bede robic antykoagulant toczniowy, przeciwciała antykardiolipinowe, ft3, ft4, prolaktyne, progestreon, i te paskudztwa jak chlamedie, ureoplasme i cos tam jeszcze. Troche tego jest, ale bede spokojniejsza. Miesiac sie starana przesuna, ale warto.
Podpytaj ginka o badania ;-)

To i ja se pomarudze.
Ciąg dalszy bólu jajnika, już nie wiem co mam zrobić, wzięłam lek co mi lekarz dal ale bez rezultatu. Normalnie ciągnie mnie aż do uda a u góry cały bok mnie rąbie. Zastanawiam się czy to może nie wyrostek, ale to bym miała jeszcze inne objawy.
Podjedź do szpitala i niech tam sprawdzą co Ci jest, bo mozliwe że wyrostek. I żeby Ci się nie rozlał:no:

karola322 ale super

a ja wiecie co, myślałam, że to u mnie, to od zęba mądrości, bo stan zapalny itd, ale dziś byłam u dentyski i powiedziała, że to niemożlwie.

A ja odebrałam właśnie mój wynik progesteronu i jestem w szoku. 11,5 - ja jeszcze chyba nie miałam tak wysokiego :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Ale to chyba tylko się cieszyć. Widocznie coś mi się tam stabilizuje.
Marzec - 4,28
Kwiecień - 6,44
No i teraz maj - 11,5

A ja odebrałam właśnie mój wynik progesteronu i jestem w szoku. 11,5 - ja jeszcze chyba nie miałam tak wysokiego :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Ale to chyba tylko się cieszyć. Widocznie coś mi się tam stabilizuje.
Marzec - 4,28
Kwiecień - 6,44
No i teraz maj - 11,5

ale wiadomości, gratuluję kochana:-)

reklama
Cześć dziewczyny, zdjęcia dzidziusiów są po prostu prześliczne i jak się na nie patrzy to od razu nadzieja się w sercu rodzi, że i nam wszystkim się uda.

Ja dzisiaj w końcu dostałam @ 38 dzień po zabiegu. Brałam leki przeciwbólowe ale delikatne i na razie jest dobrze, zobaczę jak się rozwinie.

Do góry