reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jak dobrze zrozumiałam, dziś odbierasz wynik bety? O której? Już nie mogę się doczekać aż potwierdzisz te 2 kreseczki badaniami :-)

Dasz znać niezwłocznie? ;-)

Oczywiście, że dam znać:-) około 13:45 mam okulistę i lekarza medycyny pracy, więc jak tylko wrócę (tam odbieram wynik betki) to napiszę:-)

Oczywiście, że dam znać:-) około 13:45 mam okulistę i lekarza medycyny pracy, więc jak tylko wrócę (tam odbieram wynik betki) to napiszę:-)

Szkoda, że przesunięcie wskazówek zegara nie przyspieszy w rzeczywistości godziny ;-)

Ja za miesiąc jadę na urlop. Na wieś. Z dala od zgiełku, samochodów, wielkomiejskiego pędu... Jeśli tylko lekarz da mi zielone światło na starania, to też mam cichą nadzieję, że ten wyjazd będzie owocny... ;-)

Hej!! Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem tutaj po raz pierwszy i widzę że nie tylko ja mam problemy z zajściem w ciążę. Niestety już dwa razy poroniłam i od pół roku staramy sie o dzidzię ale niestety bez skutku:-( jeszcze wczoraj myślałam że może sie udało(ponieważ już 5 dni spóżniał mi sie okres)ale niestety popołudniu @ i lipa nadal nic:-(Poradzcie mi co zrobić żeby w końcu sie udało

Hej!! Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem tutaj po raz pierwszy i widzę że nie tylko ja mam problemy z zajściem w ciążę. Niestety już dwa razy poroniłam i od pół roku staramy sie o dzidzię ale niestety bez skutku:-( jeszcze wczoraj myślałam że może sie udało(ponieważ już 5 dni spóżniał mi sie okres)ale niestety popołudniu @ i lipa nadal nic:-(Poradzcie mi co zrobić żeby w końcu sie udało

Może za bardzo chcecie? Tak czasem jest. Kilka z nas na forum to przerabiała. M.in. ja. Bardzo chcialam, za każdym razem jak się spóźniała @ leciałam po test i się rozczarowywałam. W miesiącu kiedy machnęłam ręką i postanowiłam nie wariować zafasolkowałam. U nas to chyba rodzinne, bo moi Rodzice mieli tak samo. 5 lat się starali. Przebadali się. Wszystko było ok. W końcu lekarz po prostu kazał im wziąść urlop, wyjechać konkretnie w góry, przestać myśleć o dziecku tylko WYPOCZYWAĆ. No i wrócili ze mną ;-) Nie tylko zdrowie samo w sobie nas czasem blokuje. Psychika też ma wielką moc. Czasem nie w tą stronę, w którą byśmy sobie życzyli...

A grunt: to przede wszystkim nie tracić nadziei.

reklama
Do góry