reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Przepraszam za tę moja chwilową cisze. Telefon miałam.
Ale niestety chyba juz nikogo nie ma. No to skoro sie przywitałam to chyba i teraz ja sie pożegnam.

reklama
Witam Wszystkie Dziewczynki :-)
Edytko dopiero teraz zobaczyłam, żeś Ty moderator ;) ;-):-)
Carri witam ;-)
Wszystkie niewymienione dziewczynki bardzo mocno tule ;-)

Selenko piekna ta Twoja Madzia :-)
Ehhh Jutro sie do Was odezwie, dzis juz koncze , ale milo znów sie tutaj pojawic.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ehhhh dzis mykam ale jutro mam nadzieje ze pogadam z Wami
Trzymcie sie cieplutko
Dobranoc wszystkim kolorowych i słodkich snów a jutro zycze Wam słonca:-)

Chyba mam dzis pecha. Poszłam sobie ale jeszcze raz dla pewności zajrzałam. No i byłyście i znowu Was nie ma. Ehhh może w piątek mi sie uda.:-)

reklama
witam.
ja też jestem na etapie badań
a więc na razie zrobilam
toxoplazma IgG 74,9 IU/ml i IgM-3.0
ale lekarka kazała powtórzyć za trzy tyg.:eek:
a jutro jeszcze ide na awidność toxo.
jeszcze cytomegalia i h. tarczycy ale tu mowią,że jest ok.
chcialam spytać .SELENA pisałas o badaniach co jeszcze trzeba zrobic prosze podpowiedzcie.:sorry:

Do góry