reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się popołudniowo bo internet mi coś od rana fiksował i nie sposób teraz nadrobić bo na załadowanie strony czekam 15 minut dlatego melduję ,że żyję dziś przyszedł pan od pomiarów okien bo będziemy wymieniać już dałam zaliczke i cieszymy się ,że nam zimą nie będzie wiało chłodem bo mamy stare nieszczelne okna.

Kinia - witaj chyba jeszcze nie miałyśmy przyjemności się poznać:tak:
witam i pozdrawiam wszystkie forumowiczki razem i każdą z osobna
Igusiad- testowałaś już bo nie mogłam doczytać jaki wynik?

reklama
Witam się popołudniowo bo internet mi coś od rana fiksował i nie sposób teraz nadrobić bo na załadowanie strony czekam 15 minut dlatego melduję ,że żyję dziś przyszedł pan od pomiarów okien bo będziemy wymieniać już dałam zaliczke i cieszymy się ,że nam zimą nie będzie wiało chłodem bo mamy stare nieszczelne okna.

Kinia - witaj chyba jeszcze nie miałyśmy przyjemności się poznać:tak:
witam i pozdrawiam wszystkie forumowiczki razem i każdą z osobna
Igusiad- testowałaś już bo nie mogłam doczytać jaki wynik?

Jeszcze nie, bo wczoraj wieczoram miałam taki brązowy śluz i myślałam, że to @, ale do tej pory cisza, więc jutro zatestuje

Anulka mam to samo....po pierwsze męża który traktuje to co było jakby się nie stało,wakacje też planuje i bardziej przeżywa ciążę swojej siostry (ciąża ryzyka) niż moją tą byłą i przyszłą....Czasami wpadam w furię i drę się na niego, wyzywam od nieczułych drani itd. Do szpitala na zabieg odwiozłam się sama, a on tylko uprzejmie zapytał czy mogę jechać taksówkę bo jemu samochód będzie potrzebny!!! Dopiero jak pojawił sie w szpitalu i zobaczył mnie taką zaryczaną to dotarło do niego co powiedział...Faceci chyba w większości tacy są że mają w sobie zero delikatności, kurcze...Po drugie moja córka też chciałaby rodzeństwo strasznie, już zaczęła fantazjować że ma siostrę i chwali się w przedszkolu. Ciężko tak.
Zrobiłam dzisiaj test i nie jestem w ciąży:p Chwała Bogu po tym co mi napisałyście. Ale kupiłam też testy owulacyjne, będę korzystać jak męzuś wróci:p Tylko jak mam wyliczyć mniej więcej dni płodne jak mój cykl to 50 dni???(normalne przy PCO) - nie mogę robić tylu testów bo zbankrutuję....
Igusiad trzymam kciuki za twoje szczęście:p

Ostatnia edycja:
enya no czy jesteś czy nie to jeszcze nie wiadomo, bo wiesz ze testy nie od razy wykryją ciązę, wiec radziłabym zrobić jeszcze za pare dni test, no a owulka wystepuje przeważnie 14 dni przed @ wiec testy moim zdaniem zacznij robić ok 33-34 dnia cyklu ,ale juz sama nie wiem , może inne dziewczyny doradzą coś !!!!!!

Czy któraś dziewczyna moze luknąć na mój wykres, tzn taka która coś wie o takiej obserwacji , bo jak pisałam objawy wszystkie wskazywały ze owulka juz była a dziś mi wyszedł test doskonały , wiec juz zgupiałam !!!!!!!!!!
Jak cos to mój dziś wraca ( JUPI ) a miał jutro wrócić, wiec jak cos to moze sie załapiemy jeszcze jesli test mówi prawdę (choć wątpie juz )

aha te testy to z allegro wiec moze badziewie ?????? kurcze ze nie mam juz wiecejbo ciekawa jestem jak by jutro wyszło,
no ale szyjka jest wysoko i twarda a chyba powinna być miekka w owulacje !!!!

Ostatnia edycja:
Ja tylko słówko do magda_79kochana nie martw sie może ja mialam podane w innych jednostkach
a poza ty mówiłaś ze jesteś deko wcześniej niz ja
Podaje tobie zakres jaki dostalam ze szpitala:

H 5,8 - 71,2 3tc.
H 9,5 - 750,0 4 tc.
H 217,0 - 7138,0 5tc.
158,0 - 31795,0 6tc.
3697,0 - 163000,0 7tc

takze kochana ze spokojem!!!
pozdrawiam Was wszystkie znad muszli klozetowej ;/

Kurde, po mojemu to owulka juz byla... Ale poprawki zawsze mile widziane.

Udalo mi sie zawalczyc ze sprzetem - przedwczorajsza akcja za naszym domem, oczami reportera tutejszej gazety. W tle moja doczesnosc z bulwa bohatersko podana do przodu. Bedzie mialo Jajko fajne zdjatko.

Anulka16, Czarna - ach te Wasze chłopy, buuu :/

Dobra Dziewuchy uciekam na weekend, nie wiem czy uda mi się zajrzeć, bo teraz mieszkam w tygodniu z Adą w Poznaniu i na weekend wracamy do A. Z przytulanek nici, no bo @ wrrr

Buziam wszystkie

Olusia81 - ech, może maj nam sprzyja :)

Wiesz Lilijana, ja zawsze marzylam, zeby urodzic w maju, bo cieplo i cale lato przed maluchem. Tylko jest jeden maly problem, ja juz sie chyba poddalam i przestaje wierzyc w ten nasz maly wielki cud. Widocznie to nie dla mnie, moze nie zasluguje byc mamusia. To boli okropnie, ale widocznie mam inny cel w zyciu. Moj M stwierdzil ostatnio sam, ze widzi, ze zbyt duzo mnie to kosztuje, przestalam sie usmiechac i irytuje mnie najmniejsze g. I ma racje. My nigdy sie nie klocilismy, zawsze potrafilismy sie dogadac. A teraz wyzywam sie na nim za cale zlo tego swiata. Nie chce tak dalej.
Dlatego koniec z liczeniem, czekaniem, celowaniem. Musimy zrobic cos dla siebie.

Dziekuje ze jestescie.

Olusia kochanie może dobrze robicie, bo WASZ MAŁY WIELKI CUD przyjdzie wtedy kiedy bedziecie sie GO najmniej spodziewać, !!!:tak::tak:Bo tak jest przeważnie, wiec może takim sposobem uda sie :) i nie wolno Ci tak mysleć ze nie jest Ci dane być mamą bo to nie prawda,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wyluzuj ale nie trać wiary i nadziei !!!!!!!!!!!!! :-)

reklama
Witajcie jestesmy dzis po usg wiec tak synek wazy 1800 w 31 tc wszystko oki:-) rosnie zdrowo ale jak zawsze buzka zaslonieta raczkami moj mezus to sie napatrzec nie mogl ciesze sie ze wszystko oki ulga taka same wiecie jak na usg sie idzie juz w nocy tak nie moglam spac budzilam sie msylalam.POZDRAWIAM

Do góry