reklama

ciaza w uk

Pytam sie o wizyte u poloznej w 28t bo ja mialam miec to jutro ale mnie ominie bo musze byc w pracy i musialam odwolac.. no i ciekawa jestem co mnie ominie - chyba jest robione badanie krwi wiec mam nadzieje ze jak zrobie w 29t to nic sie nie stanie - ide do poloznej za tydzien.

Mummy2 - dzieki za tytuly - musze cos juz powoli kupic i zaczac czytac :)

A czy slyszalyscie o ksiazkach 'Jezyk niemowlat' - Tracey Hogg albo '1 rok dziecka ' Heidi Murkoff? Z ta pierwsza to albo ja ludzie uwielbiaja albo nienawidza..- przynajmniej ja spotkalam sie z takimi opiniami ale zielona jestem w temaci e i dlatego pytam..

Wlasnie zauwazalam ze Mummy2 podala linka do tej drugiej - ja mam 'W oczekiwaniu na dziecko ' i nawet ja lubie.

Ostatnia edycja:
reklama
no ja jeszcze nie mialam tej wizyty, dopiero w srode...mysle ze to nie powinien byc wiekszy problem zeby to badanie zrobic w 29tc, wiesz jak oni tu luzacko podchodza do wszystkiego.
Slyszalam o Tracey Hogg, nawet mialam ja nabyc ale zdecydowalam sie na Jo Frost. A opinie to chyba zawsze beda podzielone w takich tematach - jedni wola to, inni tamto.

Margot ja w ta srode mam wizyte w szpitalu,pare dni w ta czy w druga ,nie robi roznicy ;-)
a ksiazek zadnych nie czytalam,w zadnej ciazy wiec nic nie moge polecic :sorry:

jeszcze ta wyprawka zalezy tez troche od spzitala, w jednych cos jest, w innych nie ma...ja za pierwszym razem skompletowalam wg internetowej listy i okazalo sie ze o pol torby za duzo hehe ale to pewnie dlatego ze lezalam tylko 1 dzien. Jesli urodzi sie rano i bez zadnego epiduralu to ponoc w ten sam dzien mozna juz wyjsc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry