ewka my wyszliśmy jak Grześ miał 2tyg, ale dlatego, że dłużej byliśmy w szpitalu, a potem był brzydki deszczowy tydzień... ale jak już wyszliśmy to na 2godz i teraz już długo jesteśmy na dworze 
grzanka może jej za mocno leci i dlatego się złości
ja to mówię, że Panu Bogu nie tylko starość się nie udała, ale karmienie dzieci też... bo tyle jest często problemów, że chyba dlatego mamy często szybko się poddają - tak jak ja przy Gabrysiu... 
Cześć
My dziś byliśmy w ogródku, oczywiście nie obyło się bez ulewy i mini burzy, ale wypad się udał...
Grześ od rana miał dziś dzień żarłoka, teraz trochę przystopował ;-) a ja znów w jednej piersi mam rzekę mleka a w drugiej średnio
a już było ok i nie wiem, czemu tak się znów zrobiło 

grzanka może jej za mocno leci i dlatego się złości
ja to mówię, że Panu Bogu nie tylko starość się nie udała, ale karmienie dzieci też... bo tyle jest często problemów, że chyba dlatego mamy często szybko się poddają - tak jak ja przy Gabrysiu... 
Cześć

My dziś byliśmy w ogródku, oczywiście nie obyło się bez ulewy i mini burzy, ale wypad się udał...
Grześ od rana miał dziś dzień żarłoka, teraz trochę przystopował ;-) a ja znów w jednej piersi mam rzekę mleka a w drugiej średnio
a już było ok i nie wiem, czemu tak się znów zrobiło 
Ale ten czas leci!
W dodatku z jakimś bólem gardła wstałam. No ale pogoda teraz właśnie taka zdradliwa, że hej. Słońce potrafi przygrzać ale wiatr już nieco chłodniejszy. No trudno, od tego sie nie uchroni. Muszę zapodać nam jakąś sporą dawkę wit C i innych malinowych syropów i cos z tego będzie
Wczoraj rano miałam mniej o 300g jak dzisiaj, a wcale wczoraj sie nie objadałam wrecz przeciwnie, nie jadłam kolacji jedynie brzoskwinie i podziubałam słonecznika i już 300g wieciej??!! Dzisiaj normalnie trzymam diete, zobacze jak to wyjdzie jutro na wadze. Bo jak ja mam tak codziennie po 300 przybierać toż będę wyglądac jak słonica 

jeszcze śłońce i wiatr podrażniły ją