reklama

Ciażowe brzuszki :-D

reklama
Vanilijka normalnie pH powinno się mieścić między 5.0-6.0. Nie wiem jak jest u kobiet w ciąży...może moje 7.0 jest prawidłowym wynikiem..w poniedziałek się okaże..z tego co wiem to pH zależy od diety, jak się je dużo nabiału i warzyw to wartość ta może być wyższa ( u mnie miałoby to potwierdzenie) a jeżeli dieta jest bardziej mięsna to będzie niższe.

Vanilijka nie wiem czy jest taka zależność, bo aż sprawdzilam wcześniejsze wyniki i np. miałam pH 5,0 i bakterie bardzo liczne, teraz mam pH 6,5 a bakterie nieliczne

Monia już sama nie wiem jak to było szczerze to pamiętam że byłam w pół przytomna jak się z rana podmywalam (ciężko mi się obudzić :))) teraz to już nie pamiętam jak to było wiem że się mylam pamiętam że ta próbka moczu to moje wypociny były

reklama
może to jeszcze kwestia sposobu pobierania..ja zawsze pobieram z tzw środkowego strumienia, zawsze pierwszych pare kropel puszczam" luzem" potem pobieram tyle ile trzeba i końcówkę też puszczam "luzem':-D. tak przynajmniej mi tłumaczono jak prawidłowo pobierać próbkę;-)wtedy jest szansa, że te bakterie zewnętrzne których się nie usunie przy podmywaniu spadną z tym pierwszym moczem do WC, a nie do próbki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry