reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciązowe Kłopociki

witam
Mam pytanie.
Czy jak bolą Was piersi to cały czas tak samo, czy czasem mniej czasem więcej??
Bo mnie od wczoraj mało co bolą, a wcześniej bardzo bolały.
Czy to normalne???

reklama
mnie też już bolą mniej niż na poczatku...brodawki są ciemniejsze niż zwykle i troche są obrzmiałe.no ale to pewnie normalka:-)

a mnie jakos w ogole nie bola. Tajchi kochana, u kazdej kobiety jest inaczej z objawami,wiec nie masz sie czym przejmowac. Ciesz sie raczej , ze nic nie boli:tak::-)a im blizej konca pierwszego trymestru(moim zdaniem) tym mniej uciazliwych objawow.

Dzięki dziewczynki.Potraficie podtrzymać na duchu.
Opuszczę Was od jutro na tydzień bo jade do Polski, a tam ciągle czasu brakuje, bo wiecznie coś do zrobienia jest no ale po wizycie na usg napisze na pewno czy to moje serduszko bije.
Pozdrowionka

U mnie juz 9-10tc i piersi juz mnie od jakiegos czasu nie bola, a mdlosci tez coraz rzadsze. Podbrzusze juz tez mniej boli i ogolnie lepiej sie czuje, po za sennoscia :-D

Byłam na spacerze z Kubą.....1,5 godziny.................
Efekt: pobolewanie brzucha i plamienie....

I jak tu myśleć pozytywnie
unhappy.gif
no.gif
unhappy.gif
no.gif

Powiem Wam dziewczyny ze szybko Wam te mdlosci przechodza.....
Ja pprzednio wymiotowalam patre razy dziennie - przez 3,5 miesiaca....:sorry2:

Byłam na spacerze z Kubą.....1,5 godziny.................
Efekt: pobolewanie brzucha i plamienie....
I jak tu myśleć pozytywnie
unhappy.gif
no.gif
unhappy.gif
no.gif

Powiem Wam dziewczyny ze szybko Wam te mdlosci przechodza.....
Ja pprzednio wymiotowalam patre razy dziennie - przez 3,5 miesiaca....:sorry2:

To nogi do góry i odpoczywaj!!!

Ja jakoś wogóle mdłości nie miałam, tylko czasami zgage i pobolewanie żołądka:baffled:

reklama
Anetko, wiec wieczor i weekend spedzasz odpoczywajac w lozeczku, a z Kubusiem na spacerek wychodzi maz:tak:
Co do mdlosci, to ja wlasciwie mialam moze dwa dni i jestem cholernie szczesliwa z tegoi powodu, bo nie wyobrazam sobie porankow wlazience.Za to caly czas bym cos jadla i wymeczona chodze(a wlasciwie leze i ciagle sie oczka zamykaja)

Do góry