reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

To gratuluję!
Ja przy kolejnym usg mam mieć rozmowę z lekarzem, bo być może tez mi zrobią cesarkę.Trochę się boję bo nie wiem jak to jest, długo sie goi i czy bardzo boli, czy podają jakieś leki i czy wtedy moża karmić?

reklama
MEDIO TO SUPER ŻEBY SIE UDAŁO Z TĄ CESARKĄ, MI PODAWALI LEKI PRZECIW BÓLOWE PRZEZ PARE GODZ PO CESARCE ALE JAK NA DRUGI DZIEN MOGŁAM JUZ NORMALNIE WSTAWAĆ TO NIE BYŁO ŻADNYCH PRZECIW WSSKAZAŃ DO KARMIENIA OD RAZU JAK MI OLE PRZYWIEŹLI TO PRZYŁORZYŁAM JĄ DO PIERSI. A POTEM NIE BRALAM ŻADNYCH LEKÓW CHOĆ BOLALO ALE WSZYSTKO BYLO DO WYTRZYMANIA :tak: BUSKA

Dzięki za poradę. Dziś mi się śniło,żę miłam usg i lekarz powiedział mi,że to chłopczyk, hihihi
Miłego dnia.

17.gif

Ostatnia edycja:
CZeść dziewczynki!!!
No troche dawno mnie nie było ale to przez to że nie mam czasu nawet na tyłku posiedzieć przez chwilkę.
Sprzedaliśmy sxamochód kupiliśmy nowy a potem sie okazało że nam bubla jakiegoś sprzedali z cieknącym bakiem i nienadającym się do użytku. Wiec znowu trzeba było go wymienic zarejestrować i ubezpieczyć wsztrzymać rejestracje poprzedniego.
A jeszcze chcemy mieszkanie zmienić na większe i siostra męża przyjechała a za 2 tygodnie przyjeżdża kuzyn. Normalnie karuzela.

No a u mnie samej luz bluz już minęły wszystkie ciążowe dolegliwości i jest ok. "Junior" siedzi i zachciewa mu się różnych rzeczy. Ostatnio jadam tylko chleb z konserwą. Nawet na obiad nie chce patrzeć tylko na chleb z konserwą :-)

Tola tozachcianki mas zjak na synusia, ale z tym róznie bywa. Ja mięsa nie lubę jeść w ciązy, tylko kotlety drobiowe zjem, a tak to nabiał, no i żadnych kwaśnych nie lubie.

TOLA CIESZE SIE ŻE U CIEBIE OK. A JESLI CHODZI O MOJE ZACHCIANKI TO NIE MAM ICH ZA WIELE JEM WŁAŚCIWIE WSZYSTKO :tak: I OCZYWIŚCIE MIESZAM RAZ CHCE MI SIĘ SLODKOŚCI A RAZ KWAŚNE:szok: BUZIAKI

reklama
Tak usg mam 24 a jeśli chodzi o ten test to nie robilam go, nie daje on 100% pewności a ja nie chciałam się denerwować i myśleć zdrowe czy chore? To nie dla mnie

Do góry