Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co do tego co mi robil ostatnio USG to szkoda slow-mam nadzieje ze nie trafie na niego wiecej bo nie wzbudzil w nas zaufania od samego poczatku jak weszlismy do gabinetu
Pozostawię to bez dalszego komentarza, bo mnie szlag jasny trafia 

:-) moja mam urodzila jak miala 48lat! tez ja straszyli a nasza kochana Juleczka wlasnie idzie do pierwszej klasy

wiem ze po porodzie najwygodniejsza jest taka rozpinana z przodu.

A kupowalam w Mothercare.... ale i w bootsie i w superdrug tez dostaniesz..... Koszula rzeczywiscie lepsza otwierana z przodu, latwiej i wygodniej dziecko karmic....
Acha i biustonosze tez w Mothercare kupowalam....
Trzymam kciuki;-)
, najbardziej bałam się o brzuch, bo przed ciążą wcale go nie miałam, byłam wręcz wklęsła. Szczęsliwie do dzis na moim brzuszku nie ma ani jednego rozstępu:-):-):-).
. Dodam, że wszystko z nią i z małą poszło dobrze, a nadal nie dostała córci na swoją salę
.
A wstawac to nie moglam dobe, bo po prostu znieczulenie jeszcze dzialalo, a jak puscilo, to i tak kazali polezec... ale glowe moglam podniesc....
Moglam sie podniesc i np nakarmic dziecko, tylko to wstawanie to dopiero na drugi dzien i to wrecz Cie z lozka wyganiali pod prysznic.
:-) A dziecko od chwili przyjscia na swiat bylo ze mna calutki czas.