Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, najgorsze jest to, że oni tu sugerują się moim EDD dopiero na 27 lipca (to termin z USG z połowy ciąży, kiedy to trzymałam dietę niecałe 2000kcal i nie przytyłam wtedy jeszcze ani kilograma, więc dziecko wtedy mogło nie być wymiarowe) i pewnie by mnie teraz przegonili, jakbym chciała sprawdzić w szpitalu co i jak
... Jednak znając moje szczęście z dziećmi, antykoncepcją i podobnymi sprawami, dziecko urodzi się w sierpniu
Moja kochana babcia, która pomaga mi teraz w domu, trzyma kciuki, żebym urodziła w Jej urodziny 5 sierpnia!!!
Mój M i Jego tata trzymają kciuki, żeby Mały był Lwem urodzonym najlepiej tego dnia co dziadek (24 lipca), bo przecież znak zodiaku to najważniejsza sprawa pod słońcem
Jeszcze wczoraj była u mnie znajoma, która urodziła syna 4 tygodnie po terminie!!
Oczywiście czuję się bardzo podniesiona na duchu tymi wszystkimi rewelacjami 
Jakby to był mój jedyny problem byłabym bardzo szczęśliwa 

Maz stwierdzil ze swiruje, ale co tam, to tak slicznie wyglada. Juz bym tam chciala swojego maluszka wlozyc.
ale mi sie zarymowalo he he