kamilalopez
Fanka BB :)
Tajchi Tobie zostalo 10 dni a mi 14 tak ze tez nie wiele i juz sie nie moge doczekac.Przynajmniej tam odpoczne od tego wszystkiego co tu ostatnio przezylam:-)A na ile jedziesz do Polski?Ja tylko 2 tygodnie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a szczególnie w wakacje i na święta,pocieszenie to,to,że jak mieszkasz ponad 80mil od Londynu to możesz poprosić o wysłanie paszportu pocztą chyba 5F kosztuje to. A przecież to i tak taniej niż paliwo, opłata congestion charge, i oczywiście parkin też nie za tani.
Zupełnie nie mam przeczucia co będzie. Niby mój M mówi, że jest pewny na chłopaczka ale ja wolę się nie nastawiać żeby potem nie było smutku. Wiem, że to głupio bnrzmi ale z Kubą tak się nastawiłam na dziewczynkę, że jak mi lekarz powiedział,że to chłopak to płakałam dwa dni
Teraz nie zamieniłabym go za żadne skarby świata!!!!!!!! A Wy też jedziecie do Polski sprawdzić płeć? Też Wam nie chcieli powiedzieć?
. No ale wyboru nie mam, więc jakos to będzie. Szkoda mi tylko, bo dopiero 3 miesiące temu wróciłam z polski i zdążyłam przyzwyczaić się do tego domku, no i to był własnie taki, jaki sobie wymarzyłam.