Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, więc zaczęłam myśleć o implancie, który chcę sobie założyć, ale nie wiem jak szybko po porodzie można się z tą chęcią zgłosić do GP 

To znowu ja - nie działa mi edycja i musiałam wysłać nowy post![]()
A chodzi mi o antykoncepcję - mój M zaczyna coś mi smęcić i się do mnie dobierać, więc zaczęłam myśleć o implancie, który chcę sobie założyć, ale nie wiem jak szybko po porodzie można się z tą chęcią zgłosić do GP
Ma któraś z Was taki implant?![]()
(chodzi mi o stresa);-)
Powiedz mi tylko jeszcze gdzie zakładają ten implant - w przychodni czy w szpitalu?
I jak długo od umówienia się na założenie do samego założenia musiałaś czekać? 
a to troszkę jeszcze jest
Przy wzroście 163 cm, 55 kg chyba byłoby całkiem ok
Mam nadzieję, że wytrwam 
Lucin, ja bylam w family planin clinic i tam mi zakladali, chcieli mi zalozyc odrazu, ale cale szczesie pani doktor byla zajeta ;-) bo mialam czas zeby psychicznie sie nastawicKarolinka - dziękuję za info - w takim razie niedługo mykam do GP zapisać się na wizytęPowiedz mi tylko jeszcze gdzie zakładają ten implant - w przychodni czy w szpitalu?
I jak długo od umówienia się na założenie do samego założenia musiałaś czekać?
![]()
wiec umowili mnie na nastepna wizyte 5 dni pozniej, kolezanka byla u GP ale ten skierowal ja do szpitala i zalozyli jej w szpitalu, nie wiem jak jest u ciebie w miesci, musisz sie dowiedziec