Witam poniedzialkowo:-)
Dziewczyny jak to bylo z Waszymi brzuszkami? Bo mi narazie sie ciagnie 3 miesiac a ja za bardzo u siebie nie moge dojrzec. Fakt ze mam tez swoja oponke i brzuszek pewnie potem wyjdzie.;-) Ja juz bym chciala cokolwiek widziec. Zaczelam sie mierzyc, zobaczymy ile za tydzien bedzie.
Ok lece popracowac, zajrze potem
u mnie brzuszek pojawil sie ok 24tg ciazy,
....pracowalam jako kelnerka do 8 miesiaca i mialam taki przypadek ze stali klijenci nie wiedzieli ze jestem w ciazy poki im nie powiedzialam ze odchodze bo zbliza sie czas rozwiazania

a widywali mnie conajmniej 2-3 razy w tygodniu
Matisek, sprobuj herbatki z lisci malin, ale to musza byc liscie a nie herbatka malinowa, podobno mozna je dostac juz ususzone w jakis chinsko-japonskich sklepach ;-)
Mayo, nie mam pojecia jak to jest w UK czytalam kiedys ze PL sa takie banki, ale placi sie za to dosyc sporo, a krew i tak jest zle przetrzymywana i pozniej nadaje sie tylko do wyzucenia, co do UK to sugerowalabym zapytac GP lub midwife,
Makta, fajny wozeczek wybraliscie :-)
Rudzia witam i duzo zdrowka zycze
Melka79 co do fotelika to kupilam razem z wozkiem, wozek mam firmy babyactive jet picasso, moj maly uwielbia ten fotelik, musi byc wygodny skoro wytrzymal w nim 23h jadac do PL
Lucin, ja daje malemu wit D3, w PL wszystkie dzieci ja biora wiec ja mojemu malemu tez ja aplikuje :-)
problem mialam tylko zeby ja kupic, w kazdej aptece chcieli recepte, cale szczescie mama ma znajoma lekarke i wypisala jej recepte
kamilalopez wspolczuje ci z tym mieszkaniem, mam nadzieje ze jednak council znajdzie wam mieszkanko, i zycze udanego urlopiku :-)
Rudzia, o co chodzi z tym naciaganiem, bo nie wiem nawet jak to sie robi, a nie chcialabym krzywdy malemu zrobic,
Medio a ty robilas cos w tym kierunku swoim maluchom?
polecam czopki glicerynowe dla niemowlat, jak maluszek ma problemy z kupka to nie ma lepszej deski ratunku