reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Dziewczynki z tymi kolorkami to tak ostrożnie bo znam przypadek gdy wszystkie USG mówiły, ze będzie baba a urodził się chłopak...:tak::tak:
Ja gdzieś tam w środku licze na te małą dziewczynkę ale uwierzę dopiero jak sie urodzxi i ja sama zobaczę. Wiec tak troszke asekuracyjnie kupowalismy te małe ubranka w takich uniwersalnych kolorkach...też są piękne:-D:-D:-D

reklama
O to gratuluję wytrwałości, ja z tych niecierpliwych chciałam wiedzić od razu:)
A nie planujesz do Polski jechać?
Ja w PL miałm usg 3D.

Dziewczynki z tymi kolorkami to tak ostrożnie bo znam przypadek gdy wszystkie USG mówiły, ze będzie baba a urodził się chłopak...:tak::tak:
Ja gdzieś tam w środku licze na te małą dziewczynkę ale uwierzę dopiero jak sie urodzxi i ja sama zobaczę. Wiec tak troszke asekuracyjnie kupowalismy te małe ubranka w takich uniwersalnych kolorkach...też są piękne:-D:-D:-D

dokladnie ja tez tak robilam przy pierwszym... najlepsze ubranka uniwersalne bo potem moze byc naprawde wielka niespodzianka hihihi a tym bardziej ze u nas nie mowia plci wiec tezeba byc przygotowanym na wsyztsko ;-);-)

Makta a na usg powiedzieli Ci ,ze córcia tak?
Wiesz teraz raczej rzadko się mylą, jak dziecko się dobrze ułoży nie ma prawa byc pomyłki.

Tak tak...na połówkowym USG na 90% potwierdzili dziewuszkę...
a ja mam nadal w głowie te 10%. Taka ze mnie asekurantka ale boje sie, że sie bardzo mocno nastawie a urodzi sie chłopiec.
Więc tak staram sie ostroznie do tematu podchodzic chociaż im blizej porodu tym trudniej.
Ostatnio miałam 3 USG tutaj ale niestety mała zasłaniała i twarz i płci też nie chciała zdradzić...mała spryciara (mały spryciarz??) he he

Mojej przyjaciółce lekarz okreslił płeć dziecka w 9 tyg. ciązy i poprawnie, synek jest, jakoś nie moge wto do dziś uwierzyć jak on to zrobił. Ale ja uwazam,ż etak do 18 tyg. to może byc loteria, ale od 20 juz nie powinno byc pomyłek oczywiście jak lekarz mówi,że widzi dokładnie, ja sama widziałam tak bardzo dokładnie na usg płec synka,że nie było mowy tym by wątpic.

O to gratuluję wytrwałości, ja z tych niecierpliwych chciałam wiedzić od razu:)
A nie planujesz do Polski jechać?
Ja w PL miałm usg 3D.

nie w tym roku napewno nie polecimy do PL... a potem bede chciala odczekac troche az malenstwo podrosnie bo nie chce tak leciec zaraz po porodzie... a tak szczerze to mnie jakos do PL nie ciagnie... :-p:-p

Rudzia to zazdroszczę bo mnie ciągnie i to bardzo :(
już sie nie moge doczekać świąt w grudniu...planujemy wybrac sie na mały urlop juz w trójkę. Piekne świeta się zapowiadają:tak::tak::tak:

Mojej przyjaciółce lekarz okreslił płeć dziecka w 9 tyg. ciązy i poprawnie, synek jest, jakoś nie moge wto do dziś uwierzyć jak on to zrobił. Ale ja uwazam,ż etak do 18 tyg. to może byc loteria, ale od 20 juz nie powinno byc pomyłek oczywiście jak lekarz mówi,że widzi dokładnie, ja sama widziałam tak bardzo dokładnie na usg płec synka,że nie było mowy tym by wątpic.

no tak pomylki sie zdarzaja i to bardzo czesto z tego co slysze po znajomych hihihi moj maluch byl tak ruchliwy ze jak bylam w PL w 22 tygodniu to moja pani gin powiedziala ze nawet jakbym chciala wiedziec to mi nie powie bo nic nie widac... wypinal sie pupa i tak do samego konca bo jak zajechalam do szpitala zeby rodzic okazalo sie ze maly wypial sie na wszystkich i musialam miec cesarke;-);-)
i chyba przez taki pomylki tutaj nie mowia plci bo potem albo jest wielka niespodzianka albo wielkie rozczarowanie...

reklama
Rudzia mnie ciągnie do PL, ajk Ty to robisz,że nie tęskisz, hehe???
Masz jakiś przepis???:))))))))))))
Makta no jak na 90 proc. to różnie moze być, bo jak potwierdzą chłopca, to raczej z niego dziewczynki nie będzie, ale w drógą stronę częściej są pomyłki. Ale jak to Towj pierwsze dziecko to chyba nie am znaczenia większego przynajmniej.
W sumei 90 proc, to i tak sporo, ale jakby co to chłopcy są superowi, nie ma się czego bać!

Do góry