Rudzia to zazdroszczę bo mnie ciągnie i to bardzo
już sie nie moge doczekać świąt w grudniu...planujemy wybrac sie na mały urlop juz w trójkę. Piekne świeta się zapowiadają![]()
hihih ciagle do mnie ktos przylatuje wiec sie chyba rozleniwilam :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rudzia to zazdroszczę bo mnie ciągnie i to bardzo
już sie nie moge doczekać świąt w grudniu...planujemy wybrac sie na mały urlop juz w trójkę. Piekne świeta się zapowiadają![]()
Rudzia mnie ciągnie do PL, ajk Ty to robisz,że nie tęskisz, hehe???
Masz jakiś przepis???)))))))))))
Makta no jak na 90 proc. to różnie moze być, bo jak potwierdzą chłopca, to raczej z niego dziewczynki nie będzie, ale w drógą stronę częściej są pomyłki. Ale jak to Towj pierwsze dziecko to chyba nie am znaczenia większego przynajmniej.
W sumei 90 proc, to i tak sporo, ale jakby co to chłopcy są superowi, nie ma się czego bać!
Rudzia dokładnie, jak dziecko wstydliwe, to nic trzeba czekac do porodu.
Ale i są takie bezwstydne, co od razu pokazują swe wdzięki)))
A to masz Rudzia wesoło, a przyleci ktoś do Ciebie pomóc po porodzie? Ja miałam mamę do pomocy przez 5 tyg.
Matka trzymam kciuki by wszystko było dobrze.:-)
Dziękuję
ja oczywiście jako niepoprawna optymistka nie dopuszczam do siebie myśli, że cos sie może złego dziać..po prostu jeszcze przynajmniej te 2 tygodnie muszę sie przemęczyć i będę mogła spokojnie rodzić. Bo do terminu nie mam szans doczekać...