Yupii to sie ciesze:-)Ja juz troche przeszlam z tymi lekarzami w Uk. Nigdy ich nie zrozumiem a najbardziej denerwuje mnie tu czekanie wrrr.Dzis dostalam telefon ze wizyta z midwife przesunieta o tydzien(czyli od ostatniej wizyty caly miesiac)kurcze w prawie 35 tyg co miesiac?ehhh...niech im bedzie-zreszta sama sobie jestem polozna

cisnienie sobie zbadam i zmierze brzuszek i poslucham serduszka urzadzeniem Summer'a.Pierwsza ciaze poronilam tutaj prawie w 10 tyg samoistnie.Z plamieniami na pogotowiu czekalam chyba z 3 godziny az mnie ktos laskawie zbada

...i tak miesiac po tym nieszczesciu zaszlam znow i tak jestem juz na mecie

Ja bede miala chlopca raczej 100% bo na usg w PL w 13 tyg juz bezwstydnik sie ujawnil

az lekarka sie zdziwila a pozniej w 20 tyg tutaj nawet jakby nie mowila polozna to juz bylo widac hehe...
teraz tak do poprzednich tematow nawiaze-sorrki dziewczyny ze nie uzywam nickow ale jeszcze nie pamietam

Co do witaminki D ja osobiscie bede dawac-tylko od kiedy najlepiej hmm-angole nie daja to pozniej sa oni tacy powykrzywiani

...
co do siusiaka-ojjj gadalam z moim facetem to spojrzal jak na wariatke-ja moze bym sie zdecydowala ale byc moze po 1roczku zycia bo znam przypadek faceta ktory juz jest dorosly i nie mial zabiegu i niezle cierpi...takze fakt ze lepiej za wczasu dopilnowac.
Co do implantow wsrod moich znajomych-zdania podzielone-jedne chwala a drugie od roku nie maja okresu i puchna na oczach-slyszalam ze lepiej poprosic lekarza przed zalozniem implantu o tabletki o tym samym skladzie i sprawdzic jak dzialaja na swoj organizm.
A tak poza tym Makta(?)Ty masz zatrucie ciazowe(gestoze)?Moja mama miala ze mna w ciazy i jak mowilam o tym poloznej to ona nie wiedziala co to

Cos mnie od 2 dni skurcze przepowiadajace biora-strach sie bac

Rozpisalam sie upss ale i tak cos dopisze jak sobie przypomne

baj baj