Witam
Dziś troszkę słoneczka więc i humorek troszkę lepszy ;-)
Wreszcie się troszkę ogarnęłam i mogłam na chwilę usiąść. Wiadomo : śniadanie, drugie śniadanie, przygotować obiad, chwilę posiedzę i lecę umyć czuprynę bo wyglądam jak strach na wróble

Makta dobrze, że poszłaś do lekarza. Ja też miałam problem z wrastającymi paznokciami, strasznie bolało czasami jak zakładałam buty to nie mogłam chodzić. To było tylko na dużych palcach i przez to, że raz źle obcięłam. Poszłam do lekarza i powiedział mi, że trzeba będzie ściągać. Tak się wystraszyłam, że już więcej mnie ten lekarz nie zobaczył. Powoli wyleczyłam się sama ale bardzo bolało i długo trwało. Dobrze więc, że Ty jesteś mądrzejsza ode mnie bo nie życzę Ci takiego bólu.
Olinda dobrze, że już czujesz się lepiej. Ja jak jestem chora czy mnie rozkłada to właśnie najbardziej lubię smarowanie bo M przy tej okazji dobrze mnie wymasuje a to uwielbiam;-);-)

Teraz jak już mnie nagminnie bolą plecy to mam masowanko co drugi dzień

Co do handry to doskonale Was rozumiem!! Gdyby nie forum to bym była całkiem biedna. Na początku jak tu przyjechaliśmy to tęskniło mi się do koleżanek ale bardzo szybko przekonałam się, że one nie za bardzo za mną tęsknią bo nagle sieć "przestała przesyłać smsy z Polski" ;-)
Często jednak gadamy z mamą na skype, potem każda idzie na swój serial i wracamy do kompa. Robimy sobie kanapki lub herbatę i prawie jak w domu