Makta - gratuluje wagi z przed ciazy i trzymam kciuki za dalsze pozbywanie sie kilogramow 
Sara - u mnie jest ten problem ze mojego M niema caly tydzien w domku a sama rozumiesz smarowanie sie sama czymkolwiek nie jest tak przyjemne gdyby byl w domku to najwiekszym paskuctwem dalabym sie wysmarowac bo tez uwielbiam masazyki
:-):-) I chyba przyjaciol mamy w tej samej sieci bo do mnie tez jakos przestaly dochodzic smski ;-)

a bez skypa to chyba bym tu nie przezyla podobnie jak Ty siedzimy z mama ogladamy razem nasze seriale komentujemy czasem nawet robimy to samo na kolacje i jemy razem ozlocilabym tego ktory wymyslil skypa 

Sara - u mnie jest ten problem ze mojego M niema caly tydzien w domku a sama rozumiesz smarowanie sie sama czymkolwiek nie jest tak przyjemne gdyby byl w domku to najwiekszym paskuctwem dalabym sie wysmarowac bo tez uwielbiam masazyki
:-):-) I chyba przyjaciol mamy w tej samej sieci bo do mnie tez jakos przestaly dochodzic smski ;-)

a bez skypa to chyba bym tu nie przezyla podobnie jak Ty siedzimy z mama ogladamy razem nasze seriale komentujemy czasem nawet robimy to samo na kolacje i jemy razem ozlocilabym tego ktory wymyslil skypa 

jak narazie ma wniosek na te becikowe , i wniosek na child benefit claim, i jeszcze jeden nam przysługuje Tax Credit ale jak mąż dzwonił do nich mówili ze przyślą go wtedy kiedy sie dziecko urodzi- nie wcześniej. wiec teraz mam wypełnić wniosek na child benefit claim ??? bo we wniosku na beckowe trzeba zaznaczyć ze juz sie jakiś benefit pobiera i wówczas bedzie przysługiwać -Jesssssssssuuuuu jakie to zakręcone , albo ja juz jestem taka ze nie wiem co sie wokół mnie dzieje
i gdzie ja to dostane???jak sie dowiadywałam to tylko te benefity mi przysługują co wcześniej wypisywałam a te 190 F juz otrzymałam.