reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciężarne na Wyspach

Witam po kilkudniowej nieobecnosci:-) Pozniej poczytam co sie dzialo u was a jak narazie
Kingusia-WIELKIE GRATULACJE-MALA JEST SLODKA I WIDZE ZE TEZ WLOSKOW MA NIE MALO no i dosc duzo wazyla:-)
Jak sie czujecie
,no i jak przebiegl caly porod-napisz nam jak bedziesz miala troszke czasu

reklama
kingusia gratulacje !!!!!!!! świetna jest twoja mała, no i te jej policzki, super. Napisz jak to się stało, że miałaś CC. I widzę, że waga małej tak jak przewidywałaś, 4 kg są.

U nas wiosna na całego. Miałam iść na spacer, ale czekam na wizytę położnej. I tak jestem uwięziona w domu bo widzę, że jej sie nie śpieszy.
Maya to mały głodomór, wyssała mi dwie piersi i nadal szuka :baffled:Ile czasu trzeba żeby się naprodukowało? Jeszcze będzie tak, że będę musiała dokarmiać

kingusia
MOJE GRATULACJE MAŁA PRZEPIĘKNA!!!!!MAM NADZIEJĘ ŻE CZUJESZ SIĘ DOBRZE
A TAK NA MRAGINESIE TO ŁADNIE SOBIE WAŻY:-D
vanilka daj znać po wizytce
ja przytaszczyłam zakupy niestety żadnych kwiatków nie udało mi się kupić

kingusia GRATULACJE!!!Skoro miałas cc to pewnie niedawno wyszlas...Mała słodka i kawal kobitki z niej:-)Napisz jak przebiegł poród bo wszystkie jestesmy ciekawe:tak:
Vanilka u mnie za wczesnie na wózek,nawet nie wiem czy chlopczyk czy dziewczynka,ale moze uda mi sie wyrwac cos na ebayu:-pTe co mi sie podobaja sa takie drogie....
Ale dzisiaj piekny dzionek:happy2:Pozdrowiam Was wszystkie;-)

Bajeczka ja kiedys czytalam na ten temat i tam bylo napisane ze to zajmuje chwile wiec jesli zmienisz piers i mala oprozni ta druga to mozesz z powrotem wrocic do tej poprzedniej

My już na szczęscie po imprezce Alusia, łatwo nie było:-D, mały bardzo zadowolony a to najważniejsze:-), za dobre 2 tyg. swięta, a tydzień pózniej powtórka z rozrywki, czyli urodziny Dominisia:-), w ogóle marzec i kwiecień to w mojej rodzinie "ciężki okres", w tym czasie mamy 10 imprez:szok: tylko w najbliższym gronie:tak::-), a na tym nie koniec, bo jeszcze siostra ma rodzić w kwietniu:-D.

kamilalopez- no i jak wypadła wizyta z counsilu?

reklama
kingusia- to, kiedy pierwszy raz wyjdziecie na spacerek zależy tylko od Ciebie, no i trochę od pogody:-), reguły nie ma, jedni najpierw werandują dziecko przez parę dni, a inni od razu zaliczają spacerek.

Do góry