reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Dziewczyny a jak czujecie sie psychicznie? Bo ja zaczynam sie strasznie bac ze bedzie cos nie tak :( ze mala za mala bedzie...rozne glupie mysli mi po glowie chodza :(....

Dziewczyny a jak czujecie sie psychicznie? Bo ja zaczynam sie strasznie bac ze bedzie cos nie tak :( ze mala za mala bedzie...rozne glupie mysli mi po glowie chodza :(....

po dupie dostaniesz ze takie głupoty tu wypisujesz wszytsko jest i bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!! nie inaczej i tak prosze myslec;-))

Elzu- gratulacje !!!!!!!!!!nareszcie masz to za sobą

a swoja droga jak sie nic nie działo tak sie nie działo a teraz prosze jedna za druga sie rozpakowywuje;-))

Pandorka- no my jeszcze koffana mamy czas heeheh

PINKA masz racje tylko po dupie lac :) Ja cos spac nie moge w nocy :/ nie moge sie ulozyc strasznie mi nie wygodnie :( Jeszcze dzis rano maly mnie zawolal o 5:00 :szok: bo sie obudzil i nie mogl zasnac :zawstydzona/y: musialam sie wdrapac do niego z tym brzuchalem na lozko pietrowe :confused2: Teraz juz powedrowal do szkoly, mam nadzieje ze da rade przetrwac to tez pewnie jest nie wyspany :/ U nas pogoda okropna znowu pada i tak pewnie bedzie teraz caly czas :/ ale mimo to ja dzis czuje sie dobrze :tak: Pozdrawiam dziewczyny i zycze milego dnia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry