reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
Pandorka- termin mam na 2 Marca

a urodziłam sie 16 kwietnia:-D:-):tak:

a ja wlasnie w pracy wcianam sniadanie tez jestem nie wyspana bo mezowi sie na nocne igraszki zebrało:tak: :-D a potem na rozmowe wiec mało co spałam............oby do 15:00

zobaczymy jak to bedzie ale mam nadzieje ze wszystko ok.... staram sie myslec pozytywnie ale mamcia tez mnie czase takie dolki dopadaja;/ a szczegolnie kiedy maly jest zaspokojny.....
ale nie ma co sie w filozofa bawic:) a byc dobrej mysli:)
moja tesciowa sie smieje i mowi od pierwszego dnia kiedy wyszlo ze jestem w ciazy wiedziala ze to chlopak to i teraz mowi co porod bedzie latwy:) oby i to jej wyszlo:)
a co do terminu to chcialabym juz dzidziusia miec ze soba ale z drugiej strony niechc jeszcze ze 2 tyg posiedzi w brzusiu:))) mam troche do pozalatwiania

:wściekła/y:bo w ogole to zrobili mi taki maly kawal.... mianowicie kiedy ponad 2 lata temu rejestrowalam sie w home office nie przepracowalam w tamtej firmiej roku, w nastepnej i obecnej pracy dali mi forme zebym wysalala i tak zrobilam dokladnie 15 stycznia2009.... bylam u ksiegowej i mowi ze musze miec ten certyfikat ze pracuje dla mc.... a w mc nie maja wiec zadzwonilam do ho i te barany mowia ze oni nie maja moje rejstracji;/ dobrze ze w miare wczesnie to wyszlo i moge jeszcze raz wyslac.... nie mam potwierdzenia ze wysylalam bo przy przeprowadzce jedno pudlo zniknelo;/ ale tak mnie rozloscili ze szok.... ;/

hej dziewczyny :) dzieki za gratulacje!

wszystko poszlo u mnie bardzo szybko, wody zaczyly mi odchodzic o 17 w sobote, a juz po polnocy urodzilam Amande :)
Mala sie skupkala w srodku i chcieli wywolywac, ale dostalam swoich skurczy :)
nawet zaczeli mi podawac oxy ale Malej skoczylo tetno i wylaczyli.
w przeciagu 2 godz z rozwarcia na 4 cm zrobilo mi sie pelne.

teraz troche walczymy z karmieniem, bo rano mialam piersi jak glazy Mala nie oddessala wszystkiego dobrze, i pozatym mam wymemlone sutki..
dokarmiamy ja butelka :(

ciekawe co tam u Elzu?

aha jak urodzilam po polnocy w niedziele, to juz nas wypuscili do domu o 17 tego samego dnia ;)

agatakat super ze wszystko tak gladko poszlo :) juz masz swoja ksiezniczke :) i super ze tak szybko wyszlas do domu :) Mi jak zrobia w pon. 22.11 CC to mam nadzieje ze wyjde juz w srode :)

Witam dziewczyny z rana MROZNEGO RANA u nas strasznie zimno brrrr.....Jak sie dzis czujecie? Bo ja naprawde dobrze :) Jak pomysle ze koncowka juz tak blisko to az usmiech mi sie na ustach pojawia ;) Pozdrawiam i zycze milego dnia :))

reklama
agatakat super ze wszystko tak gladko poszlo :) juz masz swoja ksiezniczke :) i super ze tak szybko wyszlas do domu :) Mi jak zrobia w pon. 22.11 CC to mam nadzieje ze wyjde juz w srode :)

kochana jak zrobią Ci CC z rana i wszytko będzie ok z Tobą i z małą i będą widzieli, że dajesz sobie radę i nie masz problemó z poruszaniem się itp po znieczuleniu to pewnie we wtorek do południa już wyjdziecie ;) Wiesz już, czy będziesz miała znieczulenie ogólne, czy miejscowe?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry